Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 12.07.2023

eBikes від Yamaha

Banner_Yamaha_770x545_36 (1).jpg

Електровелосипеди від Yamaha - це транспорт нового покоління, тепер доступний і в Україні. Традиційна якість, доповнена новими технологічними рішеннями, повністю змінить ваше уявлення про цей вид транспорту. Підходять для пересування на різні дистанції, легкі та маневрені. Доступні 3 моделі, що підійдуть для будь-яких ваших потреб.

MORO 07

Унікальна рама Dual Twin, розроблена з використанням провідної у своєму класі гоночної технології Yamaha, має точно збалансовану жорсткість, яка забезпечує впевнене управління та відмінний зворотний зв'язок із поверхнею. Завдяки компонентам преміум-класу, включаючи повну підвіску RockShox, гальма Magura MT5 і шини Maxxis, MORO 07 створений для задоволення від їзди.

Ціна - 246 500 грн

Детальніше про Moro 07   

CrossCore RC

Універсальний, адаптований та доступний eBike, готовий до всього, що принесе новий день. Він був спеціально розроблений, щоб справлятися з будь-якими завданнями, від поїздок містом до розслабленої їзди. В основі цього електровелосипеда лежить найпопулярніший привід Yamaha PW-ST, який є одним з тихих двигунів у своєму класі. Цей інтелектуальний двигун не тільки забезпечує плавну та тиху роботу, але й використовує датчики, які відстежують те, як ви їдете, та регулюють посилення, щоб забезпечити вам найбільш природну та приємну їзду.

Ціна - 127 075 грн

Детальніше про CrossCore RC   

Wabash RT

Новий тип електровелосипеда, який забезпечує відмінні характеристики на асфальті, а також можливість вирватися із міста та дослідити нові заміські стежки. А завдяки складній електроніці, що допомагає водієві, елегантному зовнішньому вигляду та передовим технологіям Yamaha, цей новий гравійний байк пропонує одне з найкращих поєднань співвідношення ціна/якість у своєму класі.

Ціна - 169 575 грн

Детальніше про Wabash RT   

Вас може зацікавити
Мотоцикл FZ25

Опубліковано: 05.07.2023

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками