Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 26.03.2024

DEFENDER OCTA – НОВИЙ ГЕРОЙ БЕЗДОРІЖЖЯ

770_DEF_OCTA_25MY.jpg

DEFENDER OCTA – НОВИЙ ГЕРОЙ БЕЗДОРІЖЖЯ

Новий Defender OCTA стане найміцнішим, найпотужнішим і найрозкішнішим Defender за всю історію

  • Британський пригодницький бренд Defender у 2024 році презентує нового високопродуктивного героя
  • Новий Defender OCTA із двигуном V8 Twin Turbo стане найпотужнішим в історії бренду
  • Вперше Defender дебютує із найкращою у сегменті пневматичною підвіскою 6D Dynamics з інноваційною системою контролю нахилу та крену
  • Ексклюзивна графіка, натхненна діамантами, увиразнить майбутні флагманські моделі Defender

Гейдон, Велика Британія: У 2024 році британський пригодницький бренд Defender презентує нового високопродуктивного героя – Defender OCTA. Новий флагман відкриє досі незвідані горизонти, ставши найпотужнішим серед модельного ряду  Defender.

«Defender – синонім всюдихідності, його родовід бере початок від першої серії 1948 року, – сказав Марк Кемерон, керуючий директор Defender. – Новий Defender OCTA, завдяки драматичній позиції, інноваційним технологіям та неперевершеній увазі до деталей, підніме це на інший рівень. Приголомшлива продуктивність та сміливий новий погляд дозволять власникам опанувати епічні пригоди в покращеній розкоші».

Defender OCTA дебютує із двигуном V8 Twin Turbo, що доповнений технологією м'якого гібрида. Вперше для Defender доступна найкраща у сегменті пневматична підвіска 6D Dynamics. А це – надзвичайна продуктивність  та комфорт під час руху будь-якою місцевістю. Гідравлічна взаємопов’язана технологія 6D Dynamics має інноваційну систему контролю нахилу та крену. Вона дозволить Defender OCTA підтримувати майже рівне положення кузова під час прискорення, гальмування та поворотів. А також максимізувати незалежний хід коліс і артикуляцію на бездоріжжі.

Назва нового Defender натхненна формою октаедра діаманта, що є найтвердішою рідкісною природною речовиною на Землі. Вона також увиразнює розкіш авто. Defender OCTA отримав нову ексклюзивну діамантову графіку на низці внутрішніх і зовнішніх компонентів, зокрема у вигляді глянцевого чорного діаманта всередині диску з титану з піскоструйною обробкою на кожній панелі Signature Graphic. Титан обраний, адже у природному стані неймовірно міцний та стійкий.

«Назва Defender OCTA та фірмова графіка символізують міцність, стійкість і бажаність автомобіля, що має схожі на діаманти міцні та розкішні характеристики. Нова графіка особливо важлива: вперше помічена на Defender, вона ідентифікуватиме всі флагманські моделі Defender у майбутньому», – додав М. Кемерон

Defender OCTA долає найвибагливіші етапи розробки та випробувань в історії бренду: від снігу та льоду Швеції до дубайської пустелі, асфальту Нюрбургринга та скель Моав.

В Україні Defender OCTA можна замовити в офіційного дилера Ягуар Ленд Ровер Київ Захід на Одеській площі.  

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

ОБЕРІТЬ СВІЙ LAND ROVER З НАЯВНОГО СКЛАДУ АВТОМОБІЛІВ ТА ОТРИМАЙТЕ ПЕРСОНАЛЬНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ.

НАЯВНІ АВТОМОБІЛІ: LAND ROVER

ЗАПИС НА ТЕСТ-ДРАЙВ

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

Офіційний дилер Jaguar Land Rover Київ Захід
Київ, Кільцева дорога, 1-А, Т: 044 591 00 00 

Читайте нас у соціальних мережах 
Telegram: https://t.me/jlrkyivwest 
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jlrkyivwest
Facebook: https://www.facebook.com/LandRoverKyivWest
Instagram: https://www.instagram.com/jlrkyivwest

Про Defender
Спеціально розроблений, бажаний і довговічний Defender здійснює неможливе. Сучасний герой, що поважає минуле, але водночас передбачає майбутнє. Доступний у варіантах кузова 90, 110 і 130, що має до восьми місць, кожен Defender харизматичний. Defender 110 доступний як електричний гібрид. Як маяк свободи з 1948 року, Defender підтримує гуманітарну та природоохоронну роботу з Міжнародною федерацією товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця. Основою бренду Defender є Land Rover – знак довіри, заснований на 75-річному досвіді в галузі інноваційних технологій у світі позашляхових можливостей. Defender розроблений та виготовляється у Великій Британії. Реалізовується у 121 країні та належить до будинку брендів JLR разом із Range Rover, Discovery та Jaguar.

Вас може зацікавити
ОРЕНДА LAND ROVER

Опубліковано: 12.01.2024

КРЕДИТНА ПРОГРАМА VIP AВТО

Опубліковано: 02.01.2024

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками