Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 24.06.2020

СПЕЦІАЛЬНИЙ НАМЕТ НА ДАХ НОВОГО DEFENDER ВІД LAND ROVER ТА КОМПАНІЇ AUTOHOME

land-rover-defender-2020-05.jpg

  • Land Rover та італійська компанія Autohome розробили унікальний міцний намет для даху нового Defender 110
  • Намет розкладається за декілька секунд, у комплекті великий матрац, подушки, внутрішнє світлодіодне світло, задній тент і компактна алюмінієва драбина
  • Повнопривідний Defender з максимальною вантажопідйомністю 900 кг та статичним навантаженням на дах 300 кг* — ідеальний позашляховик для тривалих експедицій та коротких кемпінгів

ЗАПИС НА ТЕСТ-ДРАЙВ

Land Rover та італійська компанія з виробництва наметів Autohome розробили спеціальний намет для даху нового Land Rover Defender у 110 варіанті кузова. Надійна та зручна в експлуатації конструкція дозволяє насолоджуватися і коротким кемпінгом, і тривалими експедиціями.

Сьогодні Defender – це найпотужніший серед усіх автомобілів Land Rover. З короткою колісною базою та мінімальними звисами, авто забезпечує відмінну геометрію для будь-якого дорожнього покриття. А програмне забезпечення та технології для бездоріжжя гарантують зв'язок із зовнішнім світом та безпеку у різних куточках світу. Намет із інтуїтивно зрозумілою конструкцією та високоякісними матеріалами вже випробували у найсуворіших кліматичних умовах: він настільки ж міцний і стійкий, як і сам Defender.

Намет можна легко розкласти самостійно, а коли не використовується – захищений легкою оболонкою зі склопластику. Щоб його встановити, потрібно зняти кріплення позаду і підняти оболонку, аби цілісні газові стійки розкрили бічні сторони накриття.

У наметі розміщується двоє дорослих: він оснащений великим бавовняним матрацом, подушками, внутрішнім світлодіодним світлом та кофром для зберігання. До намету можна дістатися з будь-якого боку авто за допомогою розсувної алюмінієвої драбини, що під час руху авто зберігається у спеціальній сумці.

Виїжджаючи у подорож, намет можна скласти паралельно до даху, аби дотримуватися стабільного руху та аеродинаміки. У розкладеному варіанті, розміри становлять 2,3 м у довжину, 1,3 м у ширину та 1,5 м у висоту. Замовити намет можна через веб-сайт Autohome вартістю 3 081,96 євро без ПДВ.

Джо Сінклер, директор із брендування та патентування Land Rover, вважає новий Defender ідеальним авто, коли потрібно дістатися до найвіддаленіших локацій, «а намет допомагає продовжувати подорож у будь-яких умовах – ідеальний варіант для сучасного дослідника».

Джузеппе Феркодіні, СЕО Autohome, пояснив основне призначення нового аксесуару: «Цей намет означає набагато більше, аніж просто аксесуар для кемпінгу: міцність, комфорт, універсальність та надійність роблять його оптимальним для екстремальних кемпінгів на природі».

Намет на даху доповнює лінійку зі 170 індивідуальних аксесуарів для Defender – найбільшу, яка коли-небудь була доступна у Land Rover. У поєднанні зі стандартними для пакету Adventure багажником на даху і рейлінгами – такий намет гарантує мандрівникам комфорт і безпеку. Окрім пакету Adventure, Defender також опціонально оснащується пакетами Explorer, Country та Urban.

ОГЛЯНУТИ АВТО В НАЯВНОСТІ

За додатковою інформацією:

Офіційний дилер Jaguar Land Rover Київ Захід
Київ, Кільцева дорога, 1-А
044 591 00 01 | landrover-vidi.com

*Land Rover Defender 110

Вас може зацікавити
ОРЕНДА LAND ROVER

Опубліковано: 12.01.2024

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками