Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 02.06.2021

ДИЛЕР CITROËN - ВІДІ ЕЛЕГАНС, презентував перші зразки нових пересувних відділень для УКРПОШТИ, CITROEN BERLINGO L2 “WORKER”

на сайт1-770.png

Згідно із специфікацією та технічним завданням, автомобілі були підготовлені для перевезення кореспонденції, посилок, товарів та інших вантажів Укрпошти. Мобільні відділення обладнані спеціальними зонами роботи водія-супроводжувача та начальника відділення,  а також додатковою робочою зоною для листоноші.

Автомобілі постачаються з дизельним двигуном 1,6л. HDi (High-pressure Direct Injection) Євро-5 та 5-ст механічною коробкою перемикання передач. Авто має підвищену вантажопідйомність, підвищений кліренс та гуму категорії С (вантажний клас). Всі ці параметри в комплексі дозволяють пересувному відділенню виконувати свої функції в погану погоду та у малопрохідній місцевості.

Комплектація автомобілів включає активні та пасивні системи безпеки водія та пасажирів, а комфорт забезпечують системи кондиціонування салону, мультимедії, електропідчилювач керма, сидіння підвищеного комфорту тощо. До того ж, авто оснащені системою GPS, що дозволить відстежувати його рух за графіком.

В рамках презентації, генеральний директор Укрпошти, Ігор Смілянський, особисто провів тест-драйв автомобілів та переконався у зручності та функціональності запропонованих проєктів переобладнання автомобілів у пересувні відділення.  


Нагадаємо, 25 березня Укрпошта та ВІДІ Елеганс підписали договір про закупівлю 1860 авто Citroёn Berlingo L2 «Worker» вартістю 1,3 млрд грн. із залученням кредиту ЄБРР на 33 млн євро. До кінця 2021 року нові авто курсуватимуть країною у рамках проєкту «Пересувні відділення» у складі 2500 мобільних поштових відділень. 
Нові Citroёn Berlingo L2 «Worker» виробляються на заводах групи Stellantis. ТОВ «Пежо Сітроен Україна» імпортуватиме їх в Україну з Італії. Перші авто будуть передані Укрпошті вже наприкінці літа.

Проєкт «Пересувні відділення» – це проєкт Укрпошти, мета якого покращити якість надання поштових, логістичних і фінансових послуг у селах з населенням до 1,2 тис. осіб. Пересувне відділення – це повноцінне поштове відділення, яке приїжджає до домівки користувача з усіма послугами, що надає пошта, продуктами, а у період пандемії коронавірусу – ще й ліками. Проєкт вже реалізовано у 7 областях України: Київській, Одеській, Херсонській, Закарпатській, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській. Жителі маленьких сіл мають доступ до повного спектра послуг Укрпошти у точці присутності (приміщенні, де надає послуги начальник відділення або листоноша села) або пересувному відділенні, яке приїжджає безпосередньо до їхніх дворів та домівок. 

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками