Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубликовано: 13.06.2023

Співпраця бізнесу та мистецтва у допомозі ЗСУ: ще 9 автомобілів для фронту

11111.png

Сьогодні до Збройних Сил України передано 9 броньованих автомобілів. Це ще один результат співробітництва групи VIDI  та громадської організації «Спілка підприємців теле та кіноіндустрії».

Зусиллями лідера роздрібного автомобільного ринку України групи VIDI та громадської організації «Спілка підприємців теле та кіноіндустрії» до військових частин Збройних Сил України передано одразу 9 броньованих автомобілів. 

Відомий шоумен телеведучий та продюсер, один із волонтерів Спілки підприємців теле та кіноіндустрії Юрій Горбунов при передачі автомобілів назвав співпрацю  VIDI та Спілки дуже плідною, яка цього разу дала результат у вигляді одразу 9-ти машин. 

Член Наглядової ради VIDI Олександр Джуринський відзначив, що для всіх в Україні людське життя є найціннішим. Саме тому зусилля кооперації партнерів були спрямовані на те, аби передати нашим захисникам саме броньовані автомобілі. 

Учасники кооперації висловили впевненість у тому, що їх співпраця буде продовжуватися, адже усі ми, як ніхто, хочемо перемогти ворога і гарантувати нашій державі суверенітет, недоторканість, та мир на нашій землі. «У кожного з нас свій фронт – то ж разом до Перемоги!» -  підсумував сказане учасниками цієї події Голова Наглядової ради VIDI Віталій Джуринський.

 

ДОВІДКОВО. Група VIDI є сімейним бізнесом родини Джуринських. Її кінцевими бенефіціарами є громадяни України, брати Віталій та Олег Джуринські. VIDI, представляючи у якості офіційного дилера 18 всесвітньо відомих автомобільних та 2 мотоциклетних бренди, є лідером роздрібного автомобільного ринку України.

З перших днів війни VIDI, як і вся країна, активно допомагає ЗСУ. Компанія веде бізнес відкрито та прозоро: за підсумками 2022 року до бюджетів усіх рівнів підприємства VIDI сплатили 413,3 млн грн податків та зборів, за січень-квітень 2023 року – 161,5 млн грн.

Громадська організація «Спілка підприємців теле та кіноіндустрії» почала свій волонтерський шлях з перших днів військового вторгнення рф на територію України. Об‘єднавшись, небайдужі люди з кіноіндустрії, організувалися та почали активну волонтерську діяльність. На сьогоднішній день, за команди волонтерів громадського обʼєднання, завезено в Україну та передано військовим і медикам  більше 650 автомобілів, в тому числі 24 карети швидкої допомоги. Доставлено десятки тон медичних та інших вантажів гуманітарної допомоги.

Возникли вопросы? Мы Вам перезвоним.

Сначала выберите Дилерский Центр
или звоните по номеру 0 800 308 999 (бесплатно по Украине)
X
О компании Акции % Новости Политика качества Вакансии VIDI Карьера Контакты

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками