Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубликовано: 11.07.2023

Група компаній VIDІ підготувала нову партію автомобілів Ford Transit для НОВОЇ ПОШТИ

photo_2023-07-11_14-41-591.jpg

Нова Пошта - лідер на ринку експрес-доставок в Україні отримує партію – 45 комерційних автомобілів Ford Transit від офіційного дилера Ford в Україні - ТОВ «ВІДІ-КРАЙ МОТОРЗ». Фінансовий партнер угоди - «ОТП ЛІЗИНГ». 

Дилерська мережа VIDI має тривалий та успішний досвід партнерства з компанією  Нова Пошта. Завдяки великій дилерській мережі у 19 світових брендів, VIDI має найкращі пропозиції комерційної лінійки, і вже брала участь в попередніх оновленнях автопарку Нової Пошти. Ми високо цінуємо довіру клієнтів та надаємо послуги, що відповідають високим світовим стандартам.

Сьогодні Україна живе у постійній небезпеці і ризики, які переживає бізнес – величезні, далеко не всі з них можна передбачити чи врахувати. Всупереч об’єктивним обставинам, ключові гравці ринку України ставлять рекорди власної діяльності та інвестують. Яскравим прикладом є Нова Пошта, яка блискавично реагує на потреби ринку та є взірцем впровадження інноваційних продуктів.

VIDI є лідером автомобільного ритейлу, тому експертно зазначає, що зростання ринку автомобілів, особливо в корпоративному сегменті, свідчить про позитивні тенденції розвитку бізнесу в Україні. Кожна корпоративна угода – це оновлений автопарк, який покращує та посилює бізнес та створює нові робочі місця. 

Автомобілі Ford Transit зарекомендували себе в сегменті комерційної техніки як надійні, сучасні та екологічні автівки. Для служби доставки автомобілі були доукомплектовані під потреби замовника.

Важливо відзначити, що дані автомобілі забезпечують мінімальні витрати на експлуатацію не тільки завдяки економній витраті палива, але також і іншим факторам: наприклад, завдяки інтервалам терміну регламентних ТО до 20 000 км (або один раз на рік). Автомобілі Ford Transit мають стандарт токсичності - Євро-5, потужний 155 к.с. дизельний двигун об’ємом 2,2 літри, з вантажопідйомністю  1 275 кг.

Група компаній VIDІ працює з корпоративними клієнтами в різних форматах, залучає фінансування партнерів та готова до цікавих проектів, маючи потужний внутрішній потенціал та досвід.

VIDI - Нова Пошта - ОТП ЛІЗИНГ

Разом до успіху, разом до Перемоги.

Возникли вопросы? Мы Вам перезвоним.

Сначала выберите Дилерский Центр
или звоните по номеру 0 800 308 999 (бесплатно по Украине)
X
О компании Акции % Новости Политика качества Вакансии VIDI Карьера Контакты

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками