Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 06.03.2021

Тойота Центр Київ «ВІДІ Автострада» відзначає своє 14 річчя!

770x545.jpg

7 березня 2021 року автосалону Тойота Центр Київ «ВІДІ Автострада» виповнюється 14 років. Саме в цей день 14 років тому відкрив свої двері офіційний дилер Toyota на Великій Кільцевій, 56. Протягом цього часу ми постійно підвищували свій рівень обслуговування клієнтів і прагнули якнайкраще задовольнити вимоги  наших покупців.

 

Дякуємо за Ваш вибір!

      

       На знак подяки до 14-річчя автосалону ми підготували приємні сюрпризи і для наших постійних відвідувачів і для нових клієнтів. На протязі 14 днів, з 7 по 20 березня 2021 року, ми будемо дарувати Вам приємні емоції і неймовірно вигідні цінові пропозиції!  

ЗАВІТАЙТЕ НА СВЯТКОВІ 14 ДНІВ!

 

Сюрпризи учасникам ТЕСТ-ДРАЙВІВ в автосалоні ВІДІ Автострада!**

 

Запис на тест-драйв

 

Пройдіть тест-драйв автомобілів з модельної лінійки Тойота і гарантовано отримайте сюрприз під час випробування!

 

 

Надаємо до 14% вигоди на оригінальні аксесуари!*

 

Замовити аксесуари

 

Скористайтеся унікальною пропозицією на придбання оригінальних аксесуарів Toyota з вигодою до 14%!

 

 

Отримайте до 14% вигоди на послуги відновлювального ремонту!***

 

Запис на сервіс

 

Скористайтеся послугами відновлювального ремонту на нашому кузовному сервісі з вигодою до 14% на роботи!

 

Шановні клієнти, будьте впевнені, у дилерському центрі Тойота Центр Київ «ВІДІ Автострада» Ви гарантовано отримаєте якісний результат!

З Днем народження, ВІДІ Автострадо!

Більш детальну інформацію про автомобілі та послуги Ви можете отримати у наших консультантів, зателефонувавши на номери: (044) 50-333-50, (044) 50-333-05,  або надіславши повідомлення на Viber (099) 50-333-05, або завітавши в дилерський центр за адресою: вул. Велика Кільцева, 56, с. Софіївська Борщагівка, Київська обл., Україна. (вартість дзвінків згідно тарифів вашого оператора)

 
                                      Режим роботи: Пн-Сб 08:00 -20:00, Нд 09:00 -18:00                                                 
                                                                
                                                                   Ласкаво просимо!

 

*Фіксована вигода в розмірі 14% від стандартної ціни надається на колісні диски та шини. На інші оригінальні аксесуари Тойота надається вигода у розмірі до 14% від стандартної ціни. Пропозиція діє в період акції або до закінчення акційного товару за наступних умов: вигода надається тільки  фізичним особам, вигода не може сумуватися з іншими вигодами, спеціальними пропозиціями чи акціями.

**Під сюрпризом слід розуміти вручення кожному клієнту, що пройшов тест-драйв на автомобілі модельної лінійки Тойота , кондитерських виробів в коробці з логотипом дилерського центру Тойота Центр Київ «ВіДі Автострада». Сувенір надається в кількості 1 шт. за 1 тест-драйв, що підтверджується анкетою відвідування та тест-драйву, та лише одноразово під час проходження першого тест-драйву.

***Вигода в розмірі до 14% від стандартної ціни на послуги відновлювального ремонту автомобіля Тойота  надається одноразово та за наступних умов: вигода надається тільки фізичним особам, вигода не може сумуватися з іншими вигодами, спеціальними пропозиціями чи акціями.

Акція триває з 7 по 20 березня 2021 року включно в дилерському центрі ТОВ «ВіДі Автострада» за адресою: вул. Велика Кільцева, 56, Софіївська Борщагівка, Київська обл., Україна, 08131. Подробиці дізнавайтеся за телефонами: (044) 50-333-50, (044) 50-333-05 (вартість дзвінків відповідно до тарифів операторів).

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками