Опубліковано: 14.08.2020

Оновлена легенда бездоріжжя Toyota Hilux вже в Україні

770x545.png14-1.png

В Україні стартують продажі оновленого Toyota Hilux

Toyota оновила легендарний пікап Toyota Hilux! Він став ще потужнішим, більш комфортним і стильним. З 14 серпня оновлений Toyota Hilux доступний до продажу в мережі офіційних дилерів Toyota в Україні.

Екстер’єр та інтер’єр

Toyota Hilux став ще більш виразним і брутальним. Серед змін — новий дизайн задніх ліхтарів (у комплектаціях Premium та Legend*) та легкосплавних дисків (у всіх комплектаціях — Comfort, Premium та Legend*). Оновлена й палітра екстер’єру — Toyota Hilux можна замовити також у наступних кольорах: «Червоний перламутр» (3U5), «Темно-синій металік» (8Х8) і «Бронзовий металік» (6Х1).

Видозмінився й інтер’єр Toyota Hilux — з’явився 8-дюймовий мультимедійний дисплей, оновлено програмне забезпечення — відтепер з підтримкою Apple CarPlay® та Android Auto™ для розширення можливостей інтеграції зі смартфоном.

Покращений двигун

Toyota Hilux доступний із двома дизельними двигунами на вибір — 2,4-літровим** та оновленим 2,8-літровим**. Потужність останнього зросла до 204 к.с. Також підвищився показник крутного моменту, що відтепер становить 500 Нм. Споживання палива скоротилося на 4%***. У комплектаціях Premium і Legend 2,8-літровий силовий агрегат доступний із 6-ступеневою автоматичною трансмісією!

Відмінна прохідність і динаміка водіння

Модель отримала оновлені налаштування амортизаторів та пружин, поліпшену конструкцію листових ресор та нові сайлентблоки. Також у Toyota Hilux нова система підсилювача керма зі змінним зусиллям, що змінюється залежно від швидкості та умов кермування.

Спеціальна комплектація Legend

Щоб підкреслити потужну індивідуальність пікапа, Toyota представляє Hilux у новій комплектації Legend.

Зовнішній вигляд спецверсії вирізняється особливими радіаторною решіткою та переднім бампером із захисною накладкою, декоративними накладками колісних арок та ручок заднього борту, ексклюзивним темним забарвленням бокових дзеркал та ручок дверей.

Для інтер’єру характерні темне оздоблення стелі, особливі декоративні вставки панелі приладів та карт дверей, фонова ілюмінація салону, сидіння оздоблені комбінованою шкірою з перфорацією і сірими вставками.

Toyota Hilux — потужний рамний пікап, готовий до будь-яких випробувань. Деталі щодо характеристик Toyota Hilux та цін можна дізнатися в офіційних дилерів Toyota в Україні.

*Цикл NC, можливі коригування у процесі гомологації. Показники витрати пального розраховані згідно з технічними вимогами Правил ЄЕК ООН № 101-01. Показники витрати пального та прискорення вказані згідно даних Виробника та можуть суттєво відрізнятися від зазначених залежно від  якості дорожнього покриття, встановлених шин та додаткового обладнання, завантаженості автомобіля, манери керування та інших умов (дорожніх, погодних тощо).  
** Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. Більш детальна інформація наявна в офіційних дилерів Toyota.
*** Наведені тут і далі назви комплектацій та кольорів кузова/салону є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками