Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 20.01.2023

ЗУСТРІЧАЙ ЕЛЕКТРОКАР MG MARVEL R У ДИЛЕРСЬКОМУ ЦЕНТРІ VIDI НА КІЛЬЦЕВІЙ

DSC01694.jpg

Запрошуємо до дилерського центру для знайомства з першим офіційним електричним кросовером Marvel R в Україні. Він приголомшує потужністю та динамікою!

Варто зазначити, що він має три електродвигуни потужністю 288 к.с (665 Нм крутного моменту) та батарею 70 кВт*год, яка забезпечує запас ходу за WLTP понад 400 км. Розгін від 0 до 100 км/год всього за 4,9 секунди. За 30 хвилин від станції постійного струму ви можете зарядити електромобіль на 80%. 

 

Швидке прискорення — не єдина перевага MG Marvel R. Завдяки спортивній конструкції шасі, найсучаснішій технології EV та повному приводу ви отримаєте масу задоволення від водіння.

 

Новий електричний кросовер MG оснащено сучасними функціями для забезпечення безпеки як водія, так і пасажирів: центральна, передні та бокові подушки безпеки, захисні бокові шторки, вимикач подушки безпеки пасажира, дитячий замок задніх дверей, ABS (Антиблокувальна система), ESP (Електронна система стабілізації), EBA (Допомога при екстреному гальмуванні), ARP (Система захисту від перекидання), Auto hold (Система утримування гальма), HDC (Контроль руху на схилах), Direct TPMS (Система прямого контролю тиску в шинах), DWS (Система попередження про увагу водія), MG Pilot ACC (Адаптивний круїз-контроль), FCW (Попередження про зіткнення), AEB (Автоматичне екстрене гальмування), TJA (Система допомоги в заторах), LDW (Система попередження про виїзд зі смуги), BSM (Система моніторингу сліпих зон), LKA (Система допомоги утримання смуги руху), SAS (Система допомоги контролю швидкості), TSR (Система розпізнавання дорожніх знаків), IHC (Розумне управління дальнім світлом), RTA (Система допомоги при перпендикулярному паркуванні), передній та задній датчики паркування та камера 360.

 

Преміальний інтер’єр та сучасні технології підкорять вас з першої зустрічі. Шкіряні сидіння з алькантарою та електроприводом передніх сидінь, панорамний дах з електричним люком, металеві накладки на педалі, атмосферна підсвітка салону, Bluetooth, 4 USB порти, Apple Carplay та Android Auto, 14-дюймовий сенсорний екран, преміальна аудиосистема Bose та звуковий ефект 3D.

Обрати в наявності

Кредитний калькулятор

  +38 067 448 24 29 (Катерина)

  +38 067 121 49 59 (Олег)

Кредит під 0,01% або ж обмін в трейд-ін від офіційного дилера ВІДІ КРАЙ МОТОРЗ на Кільцевій.

 

 вул. Велика Кільцева, 60А

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками