Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 02.05.2023

НОВА СТРАТЕГІЯ: ТЕПЕР У ПОРТФЕЛІ КОМПАНІЇ ЧОТИРИ ОКРЕМИХ БРЕНДИ

770_Jaguar Land Rover.jpg

НОВА СТРАТЕГІЯ JAGUAR LAND ROVER: ТЕПЕР У ПОРТФЕЛІ КОМПАНІЇ ЧОТИРИ ОКРЕМИХ БРЕНДИ 

Бренд Land Rover у складі компанії Jaguar Land Rover зазнає структурних змін. Три родини позашляховиків у портфелі Land Rover стануть окремими брендами – це Defender, Discovery та Range Rover. Включно з брендом Jaguar, тепер автовиробник Jaguar Land Rover має чотири окремих бренди, які представляють британські преміальні автомобілі. 

В Україні схема продажів залишається незмінною: придбати авто Ви можете в офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід на Одеській площі.

Бренд Defender 
Defender як окремий бренд представлятиме у своїй лінійці різні версії найпрохідніших позашляховиків Defender. Наразі для придбання доступно 3 версії: у кузові 90, 110 та 130. 

Бренд Discovery 
Позашляховики Discovery та Discovery Sport відтепер належать до окремого бренду Discovery. Найбільшу популярність ці позашляховики завжди отримують саме від поціновувачів родинних подорожей. 

Бренд Range Rover 
Найрозкішніші позашляховики наразі повністю стають позашляховиками окремого бренду – Range Rover. У лінійці представлені моделі Range Rover, Range Rover Velar, Range Rover Evoque та новий Range Rover Sport – його презентували у травні 2022 року.

Бренд Jaguar 
Кросовери Jaguar представлені моделями F-PACE та E-PACE, а також електричним I-PACE. Першим із нових Jaguar стане електричний 4-дверний GT із запасом ходу до 700 км – новинку анонсували у квітні 2023 року. 

House of Brands
Два роки тому британський автовиробник представив нову стратегію розвитку компанії – Reimagine. Основною метою було переосмислення сучасної розкоші і презентація її нових концепцій, виражених сучасними преміальними автомобілями. 

Наступним кроком трансформації в рамках стратегії Reimagine став рух до концепції House of Brands. Це означає, що кожен бренд отримає власне унікальне вираження у групі House of Brands. Jaguar як окремий автомобільний бренд, і три окремі бренди позашляховиків – Range Rover, Defender та Discovery. 

На думку бренд-директора JLR в Україні Андрія Ханіна, рішення JLR щодо відокремлення брендів допоможе краще усвідомлювати відмінності у позашляховиках. «Відокремити три великі бренди позашляховиків – означає влучніше підкреслити позиціонування кожного. Родинний Discovery, 
розкішний Range Rover і готовий до пригод Defender – кожен автомобіль, а відтепер і кожен бренд, – є унікальними», – каже А.Ханін

В офіційному дилерському центрі Jaguar Land Rover Київ Захід на Одеській площі і надалі можна придбати і випробувати на тест-драйві автомобілі брендів Defender, Range Rover, Discovery та Jaguar. Водночас планується, що кожен бренд у майбутньому отримає власний виділений простір в автосалоні – це окремі бренд-зони із брендингом для Defender, Discovery, Range Rover та Jaguar. 

ОБЕРІТЬ СВІЙ LAND ROVER З НАЯВНОГО СКЛАДУ АВТОМОБІЛІВ ТА ОТРИМАЙТЕ ПЕРСОНАЛЬНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ.

НАЯВНІ АВТОМОБІЛІ: LAND ROVER

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

ЗАПИС НА ТЕСТ-ДРАЙВ

***
Про Jaguar Land Rover
Jaguar Land Rover – найбільший виробник автомобілів у Великій Британії. Компанія переосмислює майбутнє сучасної розкоші за її визначенням. Головним пунктом стратегії Reimagine є електрифікація брендів за чіткими, впізнаваними індивідуальностями. 

До кінця десятиліття кожна серійна модель Range Rover, Discovery, Defender матиме повністю електричні моделі, тоді як Jaguar буде повністю електричним преміальним брендом. Це — початок трансформації компанії у суто безвуглецевий бізнес у всьому ланцюзі постачань, серед продуктів та виробничих операцій до 2039 року.

Вас може зацікавити
ОРЕНДА LAND ROVER

Опубліковано: 12.01.2024

КРЕДИТНА ПРОГРАМА VIP AВТО

Опубліковано: 02.01.2024

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками