Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 12.11.2020

НОВИЙ LAND ROVER DEFENDER 90

Photo_030_770x545.jpg

Дилерський центр Jaguar Land Rover Київ Захід 12 листопада 2020 року презентував нову модель легендарного позашляховика Land Rover Defender 90. Раніше український ринок був знайомий лише з Land Rover Defender у 110-му кузові.


Автомобіль експонувався у статичному форматі на фоні осінньої природи та сучасного українського стилю, одночасно підкресливши активний, динамічний характер авто та важливість дотримання спадкоємності, адже рух вперед можливий лише за умови врахування попереднього досвіду та розуміння історії.

Представлена модель має максимальну кількість сидінь, яка, з врахуванням встановленого відкидного сидіння у передньому ряду, дозволяє комфортно розміститися шести пасажирам.


На новий Defender 90 встановлюють сучасні функціональні бензинові двигуни з технологією «м’якого гібриду» MHEV (Mild-Hybrid Electric Vehicle) у версіях потужності P300 та P400, а також новий рядний 6-циліндровий двигун Ingenium у версіях потужності D200, D250 та D300. Вони чудово працюють з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач з плавним перемиканням, яка, разом з постійним повним приводом для бензинових двигунів та інтелектуальним повним приводом для дизельних силових агрегатів забезпечує новому Defender 90 абсолютну свободу в будь-яких дорожніх умовах. Для роботи на складному бездоріжжі передбачено найсучаснішу систему Terrain Response 2. Вона, вперше за всю історію існування бренду, обладнана програмою долання броду та має першу у світі технологію змінних налаштувань для різних умовах бездоріжжя – тепер для подолання будь-яких перешкод достатньо скористатися сенсорним екраном для вибору необхідних функцій та налаштувань систем авто.
Новий Defender 90 має неперевершену систему повздовжньої геометричної прохідності, адже його довжина менше від довжини компактного сімейного хетчбека. Це також забезпечує відмінну маневровість – радіус повороту позашляховика не перевищує 11,3 м. Пневмопідвіска з електричним приводом та надзвичайна функціональність кузова Defender 90 не дозволяють автомобілю відхилятися від обраного власником напрямку.

Модель позашляховика у 90-му кузові доступна в таких самих комплектаціях інтер’єру, як і для Land Rover Defender 110: із діапазоном опціональних версій Defender, X-Dynamic, First Edition та X, а також пакетами S, SE та HSE. Власник Defender 90 дістане такі самі унікальні враження від дизайну салону на додаток до насолоди від кермування сучаснішою версією авто. Незважаючи на меншу довжину кузова, радість від подорожі одночасно можуть розділити шість пасажирів.

Замовити новий Land Rover Defender 90 можна з 4-ма пакетами аксесуарів. Власнику автомобіля достатньо обрати необхідне оснащення для здобуття абсолютної влади над простором.

Залежно від комплектації вартість Defender 90 стартує від 1 648 683 гривень*.

АВТОМОБІЛІ В НАЯВНОСТІ

ЗАПИС НА ТЕСТ-ДРАЙВ

Дізнайтеся умови програм: TRADE-IN - КРЕДИТ - ЛІЗИНГ

За додатковою інформацією:
Офіційний дилер Jaguar Land Rover Київ Захід
Київ, Кільцева дорога, 1-А, Т: 044 591 00 01 
 

Приєднуйтесь до нас в соціальних медіа:

Telegram: https://t.me/jlrkyivwest
Facebook: https://www.facebook.com/jlrkyivwest/
Instagram: https://www.instagram.com/jlrkyivwest/ 

*Розрахунок вартості здійснено станом на 12.11.2020 за курсом, розміщеним на landrover-vidi.com. ТОВ «ВІДІ-ПАУЕР», Ленд Ровер, Дефендер. Дана інформація потребує уточнення у консультантів: 044 591 00 01. 

Вас може зацікавити
ОРЕНДА LAND ROVER

Опубліковано: 12.01.2024

КРЕДИТНА ПРОГРАМА VIP AВТО

Опубліковано: 02.01.2024

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками