Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 22.05.2020

НОВИЙ LAND ROVER DEFENDER ВЖЕ В ДИЛЕРСЬКОМУ ЦЕНТРІ JAGUAR LAND ROVER КИЇВ ЗАХІД НА КІЛЬЦЕВІЙ

land-rover-defender-kyiv-0445910001.jpg

22 травня перші нові автомобілі Land Rover Defender з’явилися в офіційного дилера Land Rover на Кільцевій, а також доступний для тест-драйву та придбання. Українці вже замовили 37 нових автомобілів задовго до їх появи на ринку. Зареєструйтесь на тест-драйв прямо зараз.

АВТОМОБІЛІ В НАЯВНОСТІ

У вересні 2019 року автомобіль вперше представили на міжнародному автомобільному салоні у Франкфурті, в Києві короткий допрем’єрний показ відбувся у грудні 2019 року. До цього Defender пройшов низку випробувань, серед них скелясті схили та ліси у Кенії, перешкоди у Чаринському каньйоні на кордоні Казахстану та Китаю, а також мільйони км за температур від +50°С пустельної спеки до -40°С арктичного морозу.

Новий Defender наразі доступний для українського споживача у 110 варіанті кузова, а 90 версія з’явиться згодом у 2020 році. Новинка представлена у 6 комплектаціях – Defender, S, SE, HSE, Defender X та First Edition, кожну із яких можна оснастити на вибір 4 комплектами аксесуарів: Explorer, Adventure, Country та Urban. Залежно від моделі та комплектації, вартість стартує від 1 574 000 гривень*. 

Новий Defender – перевтілення легендарних можливостей під умови сьогодення. Defender 110 із 2-літровим дизельним двигуном розганяється від 0 до 100 км/год за 10,3 секунди, досягаючи максимальної швидкості у 175 км/год із найбільшим крутним момент 430 Нм. Витрати палива у змішаному циклі становлять 7,6 л/100 км.

Пригоди і безпека

Інформаційно-розважальні  системи доступні у стандартних комплектаціях та опціонально. Найпотрібнішими у пошуку пригод стають: цифрова віртуальна панель приладів, аудіо система Land Rover 180 Вт із 6 динаміками, 10-дюймовий дисплей, аудіо система Meridian™ у 400 Вт із 10 динаміками, навігація Navigation Pro, основа для системи Click and Go, розетки на 12В та розетка на 220 В у багажному відділенні.

Виїжджаючи у подорож невідомою територією, у складних умовах водії найбільше цінують безпеку. Всюдихідний Defender оснащений функціями для безпечної подорожі:  

  • система автономного екстреного гальмування
  • моніторинг «мертвих зон» із системою активного запобігання зіткнення
  • функція попередження пасажирів задніх сидінь про наявність автомобілів в «мертвій зоні»
  • система камер колового огляду 3D
  • система оцінки стану водія
  • система визначення глибини броду та решта корисних функцій. 

Серед технологій для бездоріжжя, однією з найкорисніших є програма подолання броду Wade. 900 мм – та глибина, яку легко здолає Defender, підіймаючись над поверхнею за допомогою електронної пневматичної підвіски. А точно визначити глибину броду допоможе спеціальна 3D камера кругового огляду. Популярними є також функції: системи старту на слизькій поверхні, допомоги під час спуску зі схилу та поступового вивільнення гальм. Контролювати рух і підтримувати сталу швидкість на усіх поверхнях водії зможуть завдяки системі All Terrain Progress Control. 

Корисною є технологія ClearSight. Вона покращує видимість, завдяки чому водій бачить «крізь» капот авто його нижню частину та колеса, і водночас – потенційну небезпеку. Дзеркало заднього виду з цією ж технологією відтворює відео онлайн, тому у Defender безперешкодно для заднього огляду можна транспортувати велике обладнання.  

Вбудовані функції допомоги при паркуванні 360° за допомогою 4-ох прихованих камер по периметру транслюють тривимірне панорамне відображення авто на сенсорному екрані. Вдосконалена видимість дає зрозуміти масштаб місцевості навколо і спрощує маневрування. 

Спеціальне обладнання для шукачів пригод також доступне у Defender. Cеред найнеобхіднішого: експедиційний багажник на даху, для нього ж висувна драбина, гнучкий надувний водонепроникний тент, портативний душ з резервуаром на 6,5 л для подання води під тиском, зі шлангом і насадкою для душа. Зокрема, насадку зручно використовувати для миття туристичного обладнання у подорожі. Окреме визнання здобули: бокс на даху; пакети для перевезення тварин, аби не шкодити салону; інтегрований повітряний компресор для надування усього – від шин до гумових матраців. 

Власники нового Defender тепер не матимуть ключ у стандартному розумінні – на зміну йому прийшов водонепроникний ударостійкий браслет Aсtivity Key. Окрім стандартних функцій ключа запалювання, виробник оснастив його функціями годинника. Без ризику бути загубленим, такий браслет полегшує життя власнику на полюванні, риболовлі, туризмі та інших хобі на свіжому повітрі. 

Експлуатаційна зручність 

В процесі експлуатації легендарний Defender зберігається краще за попередників, оскільки вперше доступний у захисній плівці. Розроблена для екстремальних умов на основі поліуретану, вона легко знімається, тому власник може швидше відновити зовнішній вигляд авто. Цей позашляховик розроблений для мисливців за пригодами – нещадно експлуатуючи транспортний засіб, за декілька років стає зрозумілою зручність саме плівки, а не стандартного відновлення фарбою. 

Для подорожей великою компанією розроблено й інноваційне відкидне сидіння, тому троє пасажирів спокійно розміщуються в передньому ряді. Загалом, Defender 110 версії вміщує до 7 людей. Додаткове сидіння складається, перетворюючись на підлокітник. Подорожуючи компанією, на даху зручно розмістити намет і залишитися у ньому на ніч. Загалом в автомобілі можна перевезти до 168 кг вантажу. 

Бренд директор Jaguar Land Rover в Україні Андрій Ханін пояснив першочергове призначення авто. «З англійської «Defender» означає «захисник» – і недарма. Він максимально захищає власника від зовнішнього світу і за 5 хвилин підкорює бажану вершину. Цей позашляховик призначений для активного способу життя: мандрівок, експедицій, виїздів на небезпечні маршрути. Сьогодні його можна протестувати в офіційних дилерів і переконатися в позашляхових можливостях». 

ЗАВАНТАЖИТИ БРОШУРУ DEFENDER

За додатковою інформацією:
Офіційний дилер Jaguar Land Rover Київ Захід
Київ, Кільцева дорога, 1-А
044 591 00 01
landrover-vidi.com

*ТОВ «ВІДІ-ПАУЕР», Ленд Ровер, Дефендер. Розрахунок вартості здійснено станом на 22.05.2020 за курсом, розміщеним на landrover-vidi.com.

Вас може зацікавити
ОРЕНДА LAND ROVER

Опубліковано: 12.01.2024

КРЕДИТНА ПРОГРАМА VIP AВТО

Опубліковано: 02.01.2024

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками