Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 01.06.2022

LAND ROVER ПРЕЗЕНТУЄ НОВИЙ DEFENDER 130

770_LR_DEF_130_23-5MY_01_111_GLHD_310522.jpg

LAND ROVER ПРЕЗЕНТУЄ НОВИЙ DEFENDER 130

•    Пригода для всіх: новий Defender 130 із подовженим кузовом та збільшеним внутрішнім простором — ідеальний для сімейних подорожей із 8-ма пасажирами в салоні

•    Потужність Defender: збільшення довжини кузова призвело до неймовірних можливостей для руху бездоріжжям, авто доступне із конфігурацією сидінь 2+3+3

•    Брендовий дизайн: елегантно витягнутий силует на 340 мм для більшого внутрішнього простору, максимальна вантажна місткість  – 2,5161 літрів, а також 3 ряди повнорозмірних сидінь

•    Витончений дослідник: новий ексклюзивний колір позашляховика – Sedona Red, а комфорт подорожі забезпечать 4-зонний клімат-контроль та стандартна пневматична підвіска 

•    Вдосконалений пакет Extended Bright Pack: вражаючий пакет опцій екстер'єру підкреслює неповторний характер нового Defender 130, разом з покриттям Ceres Silver Satin на нижній частині авто

•    Універсальний салон: функціональний інтер’єр забезпечує просторе розміщення 8-ми пасажирів у 3-х рядах, доступне й містке вантажне відділення та багато аксесуарів Defender

•    Сучасні технології: у стандартній комплектації новий позашляховик оснащений більшим 11,4-дюймовим сенсорним екраном Pivi Pro, пасажири також насолоджуватимуться чистим повітрям із вдосконаленою системою очищення повітря Cabin Air Purification Plus 

•    Навігаційна система what3words: за допомогою сучасної системи мультимедіа Pivi Prо новий Defender 130 може знайти та прокласти маршрут до будь-якої точки на планеті площею 3 м, без використання сигналу телефона

•    Унікальна атмосфера: витончений інтер'єр має унікальні дизайнерські рішення – шкіру Light Oyster, новий шпон Natural Light Oak із білим порошковим покриттям поперечної балки кузова та розкішними хромованими деталями

•    Версія First Edition: новий Defender 130 найбільше вражає у версії First Edition – авто доступне у 3-х конфігураціях, кожна з яких має особливий дизайн

•    Особливе замовлення: Land Rover святкує рік платинового ювілею королеви Великобританії – її Величності презентований спеціально розроблений Defender 130 для використання британським Червоним Хрестом

    Новий Defender 130 в Україні: замовити авто можна вже зараз в офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід на Одеській площі, вартість буде повідомлена пізніше 

Land Rover презентує Defender 130 – новий стандарт для родини найбільш непереможних позашляховиків у світі. Автомобіль розширює межі можливого: три ряди повнорозмірних сидінь для пригод восьми пасажирів. 

Свою назву позашляховик, як і його попередники Defender 90 та 110, запозичив у неповторної родини Defender. Найдовша модель у лінійці дозволяє власникам легко перевозити до восьми пасажирів навіть у складних умовах пересування. Це і є остаточною демонстрацією широти талантів Defender.

Новий Defender 130 відрізняється низкою вдосконалень і технологій зовнішнього та внутрішнього дизайну. Це виняткове поєднання комфорту із звичною довговічністю та можливостями Defender.

Land Rover святкує платиновий ювілей королеви Великобританії. Її Величності та Британському Червоному Хресту презентований спеціально розроблений Defender 130. Щоб адаптувати Defender 130 спеціально для потреб Червоного Хреста, інженери Land Rover співпрацюватимуть із представниками благодійної організації, яку підтримує Її Величність Королева. Автомобіль має надійти в експлуатацію вже наступного року.

Land Rover пишається довгостроковим гуманітарним партнерством із Міжнародною федерацією товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця. Співпраця із  найбільшою гуманітарною організацією у світі розпочалася ще у 1954 році. Експерти з глобальної бази флоту IFRC в Дубаї взяли участь у програмі тестування Defender перед його світовою прем’єрою в 2019 році.

Нік Коллінз, виконавчий директор відділу автомобільних програм Land Rover, впевнений, що новий Defender 130 розширює можливості найбільш міцної родини транспортних засобів. «Його просторий інтер’єр вміщує і перевозить із винятковим комфортом до восьми людей. Це надає безпрецедентні можливості для сімейних пригод. Виняткові дизайнерські рішення створюють особливий досвід водіння нового Defender 130», – зауважив Нік Коллінз.

Defender 130 має власну палітру кольорів. Автомобіль доступний у новому ексклюзивному кольорі Sedona Red, що робить його миттєво впізнаваним. Зовнішній вигляд автомобіля підкреслений у розширеному пакеті Extended Bright Pack, що доповнює наявний пакет Bright Pack. Виразний зовнішній дизайн забезпечує покриття Ceres Silver Satin для всієї нижньої частини кузова та Noble Chrome для передніх і задніх опорних пластин.

Всередині автомобіль досконало продуманий: для кожного пасажира на всіх трьох рядах сидінь передбачені рішення для надзвичайного комфорту. А сам дизайн інтер’єру – це не лише нові кольори, а й різні матеріали. Комфорт, плавний та впевнений рух бездоріжжям забезпечують: сучасні технології підключення та системи шасі, новий збільшений 11,4-дюймовий сенсорний екран Pivi Pro, стандартна електронна пневмопідвіска та вдосконалена система очищення повітря. 

Новий Defender 130 представлений у версіях: SE, HSE, X-Dynamic та X, на додаток до версії First Edition. Версія First Edition охоплює ретельно підібрані дизайнерами конфігурації, кожна з яких має власний колір і тему дизайну:

•    Колір Fuji White з пакетом Extended Bright Pack, шкіряним салоном Windsor Light Oyster і шпоном Natural Light Oak

•    Колір Sedona Red з сидіннями Ebony Full Windsor і шпоном Smoked Oak

•    Колір Carpathian Grey із шкіряним салоном Vintage Tan Full Windsor та шпоном Rough-Cut Walnut Veneer

Основою версії First Edition є HSE. Сама ж First Edition має унікальні технічні характеристики: світлодіодні фари Matrix, сидіння з підігрівом другого та третього рядів, чотиризонний клімат-контроль, звукова система Meridian, пакет допомоги водію та тоноване скло. Автомобілі стандартно оснащені 20-дюймовими легкосплавними дисками, а потужність авто забезпечує з шестициліндровий двигун Ingenium P400 або D300.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Зовнішній дизайн

Виразний силует Defender елегантно подовжений на 340 мм у задній частині. Це – збільшення внутрішнього простору у всіх трьох рядах сидінь та надзвичайний комфорт під час подорожей будь-якою місцевістю.

Defender 130 є гідним представником своєї родини. Характерний задній звис авто спеціально подовжений для збільшення внутрішнього простору у третьому ряду сидінь і багажному відділенні.

Витончений силует Defender 130 підкреслює абсолютно новий ексклюзивний колір кузова Sedona Red. Він додає дизайну ще більшої глибини та витонченості. Усі моделі нового Defender стандартно оснащені панорамним дахом, що складається із двох секцій: стандартної над переднім рядом та додаткової над третім рядом сидінь.

Щоб зберегти характерний дизайн задньої частини Defender, інженери Land Rover розробили тонкий підйом у формі хвоста човна. Він максимізує неперевершену прохідність, яку клієнти очікують від Defender, забезпечуючи кут з’їзду 28,5 градусів2. Обрамлення задніх світлодіодних фар перероблене, щоб зберегти три чіткі лінії, які визначають бічний профіль Defender. Вони плавно піднімаються до задньої частини.

Доступ до просторого багажного відділення залишився незмінним. Запасне колесо обрамлене у кольорі кузова, що відображає позиціонування автомобіля як інноваційного в родині Defender. Рейлінги Narvik Black встановлюються у стандартній комплектації. Повний набір зовнішніх аксесуарів Defender доступний у пакетах Explorer, Adventure, Country та Urban. 

Витончені пропорції Defender 130 підкреслені у вдосконаленому пакеті Extended Bright Pack: всі панелі нижньої частини кузова оброблені кольором Ceres Silver Satin. Це забезпечує характерний зовнішній вигляд автомобілів із оздобленням у кольорі Hakuba Silver, Fuji White і Yulong White. Решітки капота та бічні крила усіх моделей Defender 130 пофарбовані у Ceres Silver. Вони ідеально доповнені 20-дюймовими легкосплавними дисками Luna, що доступні в кольорі Bright Silver.

У пакеті Bright Pack передні та задні опорні пластини виконані у Noble Chrome. Їх доповнює глянцевий чорний нижній бампер та розширена колісна арка. Ці два варіанти витонченої обробки екстер’єру Defender 130 доступні на вибір.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Просторий салон

Land Rover ексклюзивно для Defender 130 представляє покращену палітру кольорів і матеріалів: для власників, які прагнуть ще більш вишуканого досвіду водіння, збалансованого із жорстким характером та найбільшим внутрішнім простором, ніж будь-коли раніше.

Інженери Land Rover розробили вражаючий внутрішній простір: ефективно скомпонували елементи інтер’єру з екстер’єром у білому кузові, збільшили кількість корисного внутрішнього простору, позбавивши автомобіль необхідності займати велику площу на дорозі. 

Елегантно розширена задня частина Defender 130, де розміщений третій ряд сидінь, достатньою широка, щоб забезпечити комфортне сидіння трьох дорослих пасажирів. А вже знайомі обриси Defender забезпечують максимальну зручність у всіх рядах сидінь. Комфорт пасажирів у третьому ряді забезпечують додаткові функції: підігрів сидінь, м’які підлокітники, продумане зберігання та розетка для зарядки пристроїв під час руху. Килими встановлені всюди, що відповідає унікальному характеру 130.

Широкі вікна забезпечують чудовий огляд з усіх рядів сидінь. А панорамний дах, що складається з двох секцій, стандартної над переднім рядом та додаткової над третім рядом сидінь, роблять салон освітленим і просторим для всіх пасажирів. Додатковий комфорт забезпечується вентиляцією кожного ряду з додатковими повітроводами. Це – більша потужність опалення та кондиціонування за допомогою додаткового чотиризонного клімат-контролю, ексклюзивного для Defender 130.
Пасажири у другому та третьому рядах також мають переваги від невеликого підйому автомобіля – покращення видимості. Дістатися третього ряду легко: два сидіння ковзають і складаються вперед, забезпечуючи постійний доступ до останньго ряду. Завантажити необхідні речі у багажне відділення пасажири можуть одним натисканням кнопки:  електронна пневмопідвіска опуститься, щоб допомогти завантажити речі в задню частину автомобіля. 

Defender 130 має просторе та практичне багажне відділення із об’ємом вантажу до 3893 літрів навіть зі встановленими задніми сидіннями. Сидіння можна скласти, якщо вони не використовуються: це збільшить багажну площу, надаючи власникам остаточний вибір у конфігурації потрібного інтер’єру. Для додаткової зручності сидіння розділені в конфігурації 40:20:40.

Для комфорних подорожей із дітьми кріплення для дитячих сидінь ISOFIX доступне на п’яти пасажирських сидіннях: на зовнішніх сидіннях другого і третього рядів, а також на передньому пасажирському сидінні. П’ятимісна версія Defender 130 має вантажопідйомність до 2,5161 літрів зі складеним рядом сидінь.

Об'єм багажу3

Восьмимісний Defender 130

П'ятимісний Defender 130

Другий і третій ряди складені

2,291 л

2,516 л

Третій ряд складений

1,232 л

1,329 л

Всі три ряди на своїх місцях

389 л

-

Вишукану атмосферу у салоні створюють нові варіанти та деталі інтер’єру: елементи керування вентиляційними отворами та електричні перемикачі сидінь оздоблені у кольорі Noble Chrome. Окремі елементи динаміків вирізняються яскравим кольором Ceres Silver,  а петлі підлокітника – Atlas. Це підкреслює особливості екстер'єру пакету Extended Bright Pack.

Доступний новий матеріал – шпон натурального світлого дуба. Він має природний сучасний вигляд та елегантно доповнює шкіряні сидіння Light Oyster із перфорованої шкіри Windsor. При виборі таких сидінь, верхній рулон і обручі панелі приладів будуть оброблені кольором Lunar – на тлі білого порошкового покриття елементів поперечної балки підкреслить глибину та контраст інтер’єру. Вінтажна коричнева перфорована шкіра Windsor доступна в лінійці Defender, а моделі X-Dynamic можуть бути оснащені тканиною Robustec із двотонним оздобленням.

Defender 130 оснащений більшим 11,4-дюймовим сенсорним екраном Pivi Pro у стандартній комплектації. Чіткий та інтуїтивно зрозумілий дисплей розширює контроль над основними функціями автомобіля. Вигнутий скляний інтерфейс забезпечує інноваційну функціональність і реагує, щойно автомобіль заводиться.  Система має просту структуру меню, а програмне забезпечення оновлюється онлайн.

Власники можуть персоналізувати макет із трьох панелей відповідно до своїх уподобань та найбільш часто використовуваних функцій. Pivi Pro вивчає звички водія, щоб зробити інформаційно-розважальну систему максимально персоналізованою та зручною. Наприклад, навігаційна система визначатиме маршрути, які регулярно використовуються, а Pivi Pro розумно зменшить кількість голосових інструкцій у таких поїздках. 

Новий Defender 130  оснащений глобальною навігаційною технологією what3words та надає власникам точну геолокацію навіть у найвіддаленіших місцях: what3words розділяє земну кулю на сітку з 57 трильйонів квадратів розміром 3х3 м, кожен з яких має унікальну адресу з трьох слів, що легко запам’ятати.

Інноваційна інтегрована технологія what3words дозволяє вводити адреси двома способами: безпосередньо в навігаційну панель на екрані Pivi Pro, або через підключений автомобільний додаток, що постійно працює із програмним забезпеченням для навігації та картографування HERE.

Власники Defender 130, використовуючи лише три слова, можуть переміщуватися у будь-яку точку світу швидше і зручніше, ніж будь-коли раніше. Пошук ідеального місця для вивчення бездоріжжя чи визначення місця для паркування – із новим Defender 130 забезпечене комфортне пересування без зусиль.

Новий Defender 130 у стандартній комплектації оснащений системою очищення повітря Cabin Air Purification Pro, що покращує якість повітря в салоні під час кожної поїздки. Система має технологію подвійної іонізації повітря nanoeTM X, що зменшує кількість алергенів та патогенів. А це — значне зменшення запахів та вірусів у салоні. Також доступна функція керування рівнем CO2 і система фільтрації повітря у салоні PM2.5: повітряні потоки в салоні автоматично відстежуються та коригуються, забезпечуючи надходження свіжого повітря для пасажирів.

Науково доведено, що інноваційна технологія nanoeTM X значно зменшує кількість вірусів і бактерій. Функція Purge дозволяє власникам дистанційно, у смартфоні, підготувати салон перед початком руху. Оптимальна якість повітря чекатиме вже на початку  кожної подорожі.

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Ефективні силові агрегати

Defender 130 доступний із потужними та ефективними силовими агрегатами на вибір: м’які гібридні шестициліндрові бензинові двигуни Ingenium P300 і P400, або шестициліндрові дизелі D250 і D300 Ingenium.

Технологія м'якого гібрида (MHEV) лежить в основі шестициліндрових силових агрегатів Land Rover Ingenium, забезпечуючи постійну реакцію та економне споживання пального. Технологія MHEV використовує вдосконалений 48-вольтовий стартер-генератор (BiSG), забезпечує роботу двигуна в режимі старт-стоп, та допомагає при інтенсивному прискоренні. Цей акумулятор накопичує енергію під час гальмування та уповільнення авто.

Бензинові:
o    P300 – 3,0-літровий шестициліндровий двигун, MHEV, 300 к.с., 470 Нм крутного моменту за 1500-4250 об/хв.
o    P400 – 3,0-літровий шестициліндровий двигун, MHEV, 400 к.с., 550 Нм крутного моменту за 2000-5000 об/хв 

Дизельні: 
o    D250 – 3,0-літровий шестициліндровий двигун, MHEV, 250 к.с., 600 Нм крутного моменту за 1250-2250 об/хв
o    D300 – 3,0-літровий шестициліндровий двигун, MHEV, 300 к.с., 650 Нм крутного моменту за 1500-2500 об/хв

P300 забезпечує легку вишукану продуктивність: 3,0-літровий шестициліндровий бензинововий двигун Ingenium прискорює Defender 130  від 0 до 100 км/год за 8,0 секунд. 6-циліндровий 3,0-літровий двигун — P400, потужністю 400 к.с.  – прискорює новий Range Rover Sport від 0 до 100 км/год лише за 6,6 секунд. 

Дизельні двигуни Ingenium – це потужна реакція з високими рівнями крутного моменту та вражаюча економія пального. Двигун D300 забезпечує 650 Нм крутного моменту для прискорення від 0 до 100 км/год за 7,5 секунд. Силовий агрегат D250 також забезпечує легку продуктивність з 250 к.с. і 600 Нм крутного моменту від шестициліндрової трансмісії. Він здатний прискорювати авто від 0 до 100 км/год за 8,9 секунд.

​​​​​​​ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Нестримна здатність

Defender 130 в стандартній комплектації має восьмиступінчасту трансмісію ZF і найновішу інтелектуальну систему повного приводу (iAWD) останнього покоління Land Rover. Все – для найбільш ефективного керування силовою установкою, розподілу потужності між передньою та задньою осями, оптимізації руху на всіх поверхнях за усіх погодних умов.

Кожен новий Defender 130 оснащений електронною пневматичною підвіскою та  системою автоматичної адаптації до дорожніх умов Terrain Response® від Land Rover. Комбінація інноваційних систем забезпечує комфортний і легкий рух будь-якими поверхнями, підсилює функціональність авто та упевненість водія.

Автомобіль здатний долати броди глибиною до 900 мм: електронна пневматична підвіска забезпечує артикуляцію до 430 мм із додатковим підйомом на 71,5 мм спереду (73,5 мм ззаду), щоб усунути перешкоди та допомогти водієві під час руху бродом та бездоріжжям. Позашляховими можливостями Defender керує система автоматичної адаптації до дорожніх умов Terrain Response®: вона дозволяє власнику за допомогою екрана Pivi Pro налаштувати рух будь-якою місцевістю.

В основі міцності Defender – архітектура D7x (для екстремальних поїздок) від Land Rover, що у своїй основі має полегшену алюмінієву конструкцію. Defender 130, завдяки жорсткості скручування 25 кНм/градус, втричі міцніший, ніж традиційні конструкції кузова на рамі. Автомобіль має основу із повністю незалежної пневматичної підвіски, двошвидкісної роздавальної коробки та інтелектуальної системи повного приводу. 

Defender 130 здатний буксирувати до 3000 кг4. Зчеплення стало легшим завдяки електронній пневматичній підвісці, яка керується панеллю перемикачів у дверях багажника. Для легкого буксирування доступні змінні та багатовисотні конструкції фаркопа.

Характеристики Defender 130:

Довжина

5,358 мм

Ширина

2,008 мм (дзеркала складені)

Висота

1,970 мм

Колісна база

3,022 мм

Поворотне коло (від бордюра до бордюру)

12.84 м

Передній звис

845 мм

Задній звис

1,491 мм

Кут прохідності2

37.5 градусів

Кут заїзду2

28.5 градусів

Кут з’їзду2

27.8 градусів

Дорожній просвіт2

290 мм

Артикуляція

430 мм

Максимальна глибина броду

900 мм

Максимальне навантаження на покрівлю

Статична вага: 300 кг

Динамічна: 168 кг

Максимальна буксирувальна маса4

3,000 кг

Максимальне корисне навантаження

До 750 кг (8 місць); до 800 кг (5 місць)

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

Офіційний дилер Jaguar Land Rover Київ Захід
Київ, Кільцева дорога, 1-А, Т: 044 591 00 00 

*****

1 Максимальна вантажна місткість - 2,516 літрів для 5-місної моделі, 2,291 літрів для 8-місної моделі (волога)
2 На бездоріжжі
3 Об’єм мокрого багажу
4 8,200 фунтів в NAS

Про Міжнародну федерацію товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця
Міжнародна федерація товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця є найбільшою у світі гуманітарною мережею, що включає 192 національні товариства. Вони працюють над порятунком життя та заохоченням до гідності в усьому світі. Британський Червоний Хрест дає можливість вразливим людям у Великобританії та за кордоном підготуватися до надзвичайних ситуацій і протистояти їм у своїх громадах. А коли криза закінчується, вони допомагають їм відновитися і жити далі.

Про what3words
Навігаційна система what3words виводить точність геолокації на новий рівень. Планету поділено на квадрати по 3 м, кожен з яких має унікальне посилання з трьох слів, розділених двома крапками, наприклад, land.rover.defender. Система what3words функціонує за допомогою платформи даних і технологій HERE, ніколи не потребує оновлення та працює в автономному режимі без телефонного сигналу. Використовується службами екстреної допомоги та неурядовими організаціями у всьому світі для пошуку людей, які потребують допомоги. what3words ідеально підходить для швидкого та точного пошуку людей та місць у будь-якій місцевості.

Про Land Rover
З 1948 року Land Rover виробляє оригінальні позашляховики 4x4. Весь модельний ряд демонструє надзвичайно широкі можливості. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar та Range Rover Evoque – кожна з моделей є визначальною для світових секторів позашляховиків, адже 80% модельного ряду експортується до більше ніж 100 країн. 

Вас може зацікавити
ОРЕНДА LAND ROVER

Опубліковано: 12.01.2024

КРЕДИТНА ПРОГРАМА VIP AВТО

Опубліковано: 02.01.2024

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками