Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 26.02.2021

НОВИЙ DEFENDER V8 ТА ЕКСКЛЮЗИВНІ ВЕРСІЇ МОДЕЛІ

LR_DEF_90_GROUP_250221_10_770x545.jpg

  • Defender V8 90 та 110: новий потужний двигун у 525 к.с. із нагнітачем, прискорення 0-100 км/год за 5,2 секунди, максимальна швидкість майже 240 км/год*** у Defender 90.
  • Потужність та витривалість: індивідуальні налаштування шасі та регулювання трансмісії роблять Defender V8 найбільш функціональним та динамічним Land Rover.
  • Новий флагман: новий Defender V8 версії Carpathian Edition.
  • Модель спеціальної версії: Defender XS Edition замінює успішний First Edition із вдосконаленим дизайном екстер’єру та розширеною специфікацією.
  • Вищий ступінь персоналізації: нові опції пакетів оздоблення екстер’єру Bright Pack, Extended Bright Pack і Extended Black Pack.
  • Більший дисплей: новий опціональний 11,4-дюймовий сенсорний дисплей* став доступним для інформаційно-розважальної системи Pivi Pro разом із бездротовою зарядкою* для мобільних пристроїв.

Land Rover випустив потужний Defender V8 – ще одну модель у відзначеній нагородами родині 4x4. Новий Defender V8 та флагманський Defender V8 Carpathian  Edition поєднують унікальні робочі характеристики зі спеціально розробленими налаштуваннями шасі. Завдяки 525-сильному 5-літровому бензиновому двигуну V8 із нагнітачем, майстерно розробленою підвіскою та регулюванням трансмісії – з’явився найшвидший Defender.

Нові позашляховики розроблені на основі досвіду Land Rover V8, серед яких модель оригінального Stage I V8 70-х рр. та потужний Defender Works V8. Окрім бензинового двигуна V8, серед новинок – версія XS Edition, яка замінює популярну First Edition, нові пакети оздоблення екстер’єру, інформаційно-розважальна система Pivi Pro, опціональний 11,4-дюймовий сенсорний дисплей та опціональна бездротова зарядка з підсилювачем сигналу.

Девід Хеммінг, головний інженер із продукту у компанії Jaguar Land Rover, відмітив, що двигун V8 додає новий рівень залучення водія та функціональності на бездоріжжі. Новий позашляховик, швидкий та приємний у керуванні, є флагманом родини Defender і однаково продуктивний на дорозі та бездоріжжі. «Ми зробили привабливішим увесь модельний ряд Defender за допомогою нових специфікацій, опціональних пакетів та кращих можливостей підключення, тому кожен знайде для себе власний Defender». – додав Хеммінг.

Новий Defender V8

Новий Defender V8 є найвитривалішим повноприводним Land Rover та нагадує про багатий спадок 8-циліндрових авто Land Rover ще від 1970-х років. Потужний новий двигун V8 із нагнітачем доступний у варіантах кузова 90 та 110.

Із унікальним налаштуванням жорсткості амортизаторів та новим електронним активним заднім диференціалом, Defender V8 відрізняється виключною маневреністю та захоплюючим керуванням. 

5-літровий бензиновий двигун V8 із нагнітачем від Land Rover генерує 525 к.с., 625 Н·м крутного моменту та передає тягу через 8-ступінчасту автоматичну трансмісію. Defender V8 90 прискорюється від 0 до 100 км/год за 5,1 2 секунди** з максимальною швидкістю 240 км/год***. Витрати пального становлять до 14,5 л/100 км**, з об’ємом викидів CO2 від 327 г/км**.

Визначна риса Defender — це виняткова функціональність на бездоріжжі. Доступна лише для Defender V8, програма Dynamic системи Terrain Response 2 дає краще відчуття динаміки, балансу керованості на асфальті та нестійких поверхнях. 

Іан Грей, топ-менеджер у відділі проектування силових агрегатів у Jaguar Land Rover, зазначив, що 5-літровий двигун V8 із нагнітачем додатково підкреслює нестримний характер Defender. Він чудово звучить та має неймовірні робочі характеристики. «Під час конструювання ми зосередилися на оптимізації двигуна для Defender, щоб одночасно забезпечити кращу реакцію на дорозі та точне управління на бездоріжжі.  І усе це — з безмежними можливостями на всіх поверхнях та здатністю долати броди». — додав Грей.

Стабілізатори поперечної стійкості, міцні та з більшим діаметром, зменшують коливання кузова в екстремальних поворотах, а електронний активний задній диференціал застосовує контролер курсової стійкості. З його допомогою можна точно регулювати положення Defender V8 під час виконання поворотів, коли він досягає та перевищує граничне значення зчеплення.

Точне калібрування нової програми Dynamic — для більшого маневрування зі швидким відгуком керма. А в налаштуваннях — чутливіший відгук педалі акселератора та індивідуальне керування системою безступінчастого демпфування поєднуються з більш жорсткими втулками підвіски для негайної реакції керма. Defender V8 стає ще швидшим та контрольованим завдяки правильній технології векторизації крутного моменту за допомогою гальмування, системам контролю зчеплення та новому контролеру курсової стійкості.

Впізнаваний дизайн екстер’єру також вдосконалили: це індивідуально оформлене зовнішнє маркування, четверні вихлопні патрубки з виразними випускними трубами та унікальні 22-дюймові легкосплавні диски у кольорі Satin Dark. Defender V8 вирізняється і завдяки гальмівним супортам у кольорі Xenon Blue та 20-дюймовим гальмівним дискам.

Ретельне акустичне налаштування індукційної та вихлопної систем Defender V8 забезпечує виразне та автентичне звучання. Його можна посилити через вибір програми Dynamic у системі розпізнавання поверхонь Terrain Response 2.
Обрати позашляховик можна у 3-х кольорах — Carpathian Grey, Yulong White та Santorini Black. Yulong White та Santorini Black доступні з контрастним дахом у кольорі Narvik Black. Оздоблення екстер’єру у кольорі Shadow Atlas доповнює видатний дизайн Defender V8.

Інтер’єр вирізняється сидіннями зі шкіри Windsor у кольорі Ebony, із акцентами з матеріалів Miko Suedecloth та Robustec та маркуванням кольору Ebony. Ззовні поперечна балка кузова Defender має особливе покриття Satin Black. Кермо з 4 спицями оздоблено матеріалом Alcantara, а також пелюстковими перемикачами передач. Виконані з матового хрому, вони є унікальними для моделей V8. Корпус подушок безпеки та перемикач швидкостей оздоблено шкірою, а металеві накладки з підсвіткою доповнено написом «V8».

Defender V8 Carpathian  Edition

Ексклюзивний Defender V8 у версії Carpathian  Edition ще більше увиразнює  робочі характеристики, витривалість та дизайн авто. Флагман лінійки Defender оформлений в унікальному кольорі Carpathian Grey та має контрастні дах, капот та — вперше у новому Defender — двері багажника у кольорі Narvik Black. Серед додаткових візуальних акцентів – спеціальні емблеми «V8 Carpathian Edition», буксирувальні отвори у кольорі Satin Black та виразні гальмівні супорти у кольорі Xenon Blue.

Екстер’єр довершує захисна плівка Satin Protective Film для Land Rover. Напівматове покриття зовнішньої поверхні кузова, на основі поліуретану — це і сучасний вигляд авто, і захист від пошкоджень — від подряпин під час паркування аж до наслідків складного бездоріжжя. 

Інтер’єр Defender V8 Carpathian  Edition має аналогічні оновлення, що й V8: сидіння із акцентами з матеріалів Miko Suedecloth та Robustec, кермо з оздобленням з матеріалу Alcantara та  підсвічувані металеві накладки.

Defender XS Edition

Нова серія XS Edition замінює популярну серію First Edition і доступна у варіантах кузова 90 та 110 з унікальним оформленням екстер’єру та інтер’єру. Представлена з бензиновим двигуном P400, плагін-гібридним (PHEV) P400e та м’яким гібридним (MHEV) дизельним двигуном D250. 

Ззовні XS Edition вирізняється унікальним нижнім облицюванням та нижчими колісними арками у колір кузова. Також — 20-дюймовими контрастними легкосплавними дисками Diamond Turned із покриттям у кольорі Satin Grey. Доступно 4 варіанти кольору кузова: Silicon Silver, Hakuba Silver, Gondwana Stone та Santorini Black.

Сидіння Defender XS Edition мають 12 напрямків налаштування положення, функції підігріву, електропривода та пам’яті. Сидіння оздоблено зернистою шкірою, а поперечна балка кузова — матовим покриттям Light Grey. Вдало доповнюють інтер’єр і металеві накладки з підсвіткою.

У стандартній специфікації: пневмопідвіска з електроприводом (Electronic Air Suspension), система адаптивної динаміки (Adaptive Dynamics) та система розпізнавання поверхні з індивідуальними налаштуваннями (Configurable Terrain Response). Серію XS Edition доповнюють матричні світлодіодні головні фари з фірмовими денними ходовими вогнями та технологія ClearSight Rear View. Сучасна система мультимедіа Pivi Pro разом із аудіо-системою Meridian із 10-ма динаміками довершують серію найпотужніших позашляховиків.

Оновлення Pivi Pro

Новий для 2022 модельного року Defender представлено з пристроєм бездротового заряджання*, із підсилювачем сигналу мережі та Wi-Fi. Відтепер пристрої підключати зручніше завдяки системі мультимедіа Pivi Pro, вперше доступній з опціональним та більшим 11,4-дюймовим сенсорним дисплеєм*. Новий інтерфейс із вигнутого скла на 60 % більший за стандартний дисплей. Швидка Pivi Pro миттєво реагує навіть під час першого запуску автомобіля.

Через просту структуру меню водій користується найбільш потрібними функціями безпосередньо з головного екрана. Так він менше відволікається від дороги, а система легко підлаштовується під потреби власника.  Можна додавати, переміщати чи видаляти «панелі» додатків так само, як і на смартфоні. Свайп ліворуч або праворуч  швидко виводить найактуальнішу інформацію для миттєвого перегляду.

Вдосконалена навігація застосовує алгоритми самостійного навчання і динамічні вказівки для прокладання маршрутів. Функція голосових вказівок Smart Voice Guidance знає, коли вимкнути аудіопідказки у знайомому оточенні. Навігаційні карти оновлюються самостійно завдяки технології SOTA†— віддаленого оновлення ПЗ. Система навігації визначає регулярні маршрути водія, користуючись попередніми даними — для інформування про найшвидший маршрут до ймовірного місця призначення.  Якщо стає доступним швидший маршрут, з меншою кількістю заторів, Pivi Pro запропонує і його.

Новий рівень персоналізації та пакети дизайну екстер’єру

Відтепер майбутні власники можуть обирати з-поміж 3-х нових пакетів дизайну екстер’єру: Bright Pack, Extended Bright Pack та Extended Black Pack. 

Пакет Bright Pack доступний для усіх моделей Defender: це покриття передньої і задньої плит захисту дна кольору Noble Chrome, оформлені у цьому ж кольорі решітка радіатора та емблема. У пакеті Extended Bright Pack додатковим є оформлення нижнього облицювання кузова та колісних арок у кольорі Ceres Silver.

Для власників Defender X, Defender X-Dynamic та Defender V8 доступний новий пакет Extended Black Pack. Його особливості: покриття Gloss Black для передньої та задньої пластини захисту днища, решітка радіатора, рифлене покриття капота, емблеми, нижнє облицювання кузова та колісних дуг. Такі акценти яскраво демонструють потужність і міць позашляховика.

У Великій Британії Вартість нового Defender V8 стартує від 98 505 фунтів стерлінгів для версії 90 та від 101 150 фунтів стерлінгів для моделі 110.

НАЯВНІ АВТОМОБІЛІ: LAND ROVER          НАЯВНІ АВТОМОБІЛІ: JAGUAR

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

*Опціональна функція
**Дані щодо споживання пального та об’єму викидів CO2 стосуються офіційних показників у комбінованому циклі на основі стандартів ЄС — Всесвітнього циклу узгоджених випробувань транспортних засобів у полегшених умовах за найнижчих/найбільш економічних показників (WLTP (TEL)) — для 5-місних модифікацій. Наведені цифри є результатом офіційних тестів виробника відповідно до законодавства ЄС. Реальні дані у різних країнах можуть відрізнятися. Показники викидів CO2 та економії пального можуть відрізнятися залежно від таких факторів, як стиль водіння, умови навколишнього середовища, навантаження та аксесуари.
† Функції самостійного навчання та навігаційні можливості будуть надалі покращуватися через оновлення, за допомогою технології дистанційного оновлення програмного забезпечення (Software-Over-The-Air)
***точні дані — 239.79 км/год, конвертовано зі значення 149 миль/год, 0-100 км/год за 5,2 секунди конвертовано з  0-60 миль/год за 4,9 секунд.

Вас може зацікавити
ОРЕНДА LAND ROVER

Опубліковано: 12.01.2024

КРЕДИТНА ПРОГРАМА VIP AВТО

Опубліковано: 02.01.2024

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками