Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 13.05.2021

СПЕЦІАЛЬНА ВЕРСІЯ LAND ROVER DISCOVERY SPORT URBAN EDITION

770_LR_DS_22MY_UrbanEdition_Static_S44_120521_01.jpg

LAND ROVER DISCOVERY SPORT ПРОПОНУЄ ПРОДУКТИВНІ ДВИГУНИ РАЗОМ ІЗ РОЗРОБКОЮ СПЕЦІАЛЬНОЇ ВЕРСІЇ

  • Екологічно чистіші дизелі: дизельні двигуни Ingenium наступного покоління із технологією м’якого гібрида, яка підвищує продуктивність, доступні у варіантах D165 (163 к.с.) або D200 (204 к.с.), із об’ємом викидів CO2 на рівні лише 166 г/км*.
  • Бензиновий двигун зі швидким відгуком: більший вибір бензинових модифікацій з двигуном Ingenium 290 к.с., який забезпечує покращені робочі характеристики та досконалість спеціальної серії Discovery Sport Black.
  • Захоплюючий Discovery Sport Urban Edition: отримав виразні вдосконалення дизайну і доступний у 6 кольорах.
  • Найсучасніша інформаційно-розважальна система: найдосконаліші системи Pivi та Pivi Pro від Land Rover доступні для Discovery Sport. 
  • Розширені можливості підключення: онлайн-медіапослуги включають сервіс Spotify, інтегрований як «медіаджерело» до меню інформаційно-розважальної системи.
  • Віддалене оновлення програмного забезпечення: вбудована SIM-карта з подвійним модемом дозволяє здійснювати заплановані оновлення програмного забезпечення автомобіля через інтернет мережу, забезпечуючи клієнтам постійну наявність найбільш актуальних версій застосунків, мап, послуг та програмного забезпечення автомобілях.
  • Гарне самопочуття пасажирів: система фільтрації повітря в салоні (Cabin Air Filtration)†† відфільтровує дрібні часточки, алергени, пилок та навіть сильні запахи.
  • Інтелектуальна сучасна система допомоги водієві (ADAS): включає функцію попередження про перешкоди позаду під час руху заднім ходом та функцію запобігання наїзду ззаду, а також опціональну 3D-камеру кругового огляду.

Discovery Sport, преміальний сімейний компактний позашляховик від Land Rover із конфігурацією сидінь 5+2, постачається з продуктивними м’якими гібридними дизельними двигунами Ingenium нового покоління, інформаційно-розважальною системою у варіантах Pivi та Pivi Pro та двома спеціальними версіями: вражаючим Urban Edition і потужним Discovery Sport Black, які оснащені бензиновим двигуном Ingenium 290 к.с.

Discovery Sport доступний із низкою різних варіантів двигуна, у тому числі з плагін-гібридним P300e, вперше представленим у 2020 році, та продуктивними 4-циліндровими дизельними двигунами наступного покоління. Доступні у двох варіантах вихідної потужності, дизельні двигуни D165 (163 к.с.) та D200 (204 к.с.) забезпечують покращену ефективність, більш злагоджену роботу та неперевершену досконалість. Об’єм  викидів CO2 складає від 166 г/км* а споживання пального від 6,3 л/100 км*. Обидві модифікації використовують останню технологію м’якого гібрида (MHEV) від Land Rover у поєднанні з системою повного приводу, батареєю для накопичення енергії, яка втрачається під час уповільнення. Результатом є більш плавна робота системи Stop/Start та оптимізоване споживання пального, що дозволяє клієнтам відчути переваги електрифікованого автомобіля без необхідності підключення до мережі та заряджання.

Модельний ряд Discovery Sport із бензиновими двигунами доповнений версією Discovery Sport Black. Оснащений бензиновим двигуном із турбонаддувом, що видає 290 к.с. потужності для досконалої роботи, модифікація Discovery Sport Black Edition має низку вдосконалень дизайну екстер’єру та інтер’єру для створення ідеального поєднання характеристик — ефектного вигляду, властивої сімейству універсальності та фірмових для Discovery Sport позашляхових характеристик. 5-місний варіант забезпечує прискорення 0–100 км/год за 7 секунд із об’ємом викидів CO2 від 211 г/км Δ.

Також у 2021 році доступна серія Discovery Sport Urban Edition. Створена на базі R-Dynamic, спеціальна серія вирізняється впізнаваними елементами дизайну – оздоблення інтер’єру алюмінієм у темних відтінках, сидіннями Luxtec Suedecloth зі штучної замші – та контрастним дахом чорного кольору. Серія Urban Edition доступна у 6 варіантах кольорів екстер’єру: Namib Orange, Carpathian Grey, Firenze Red, Santorini Black, Ostuni White і Hakuba Silver.

Цифровий інтерфейс був трансформований у внутрішньому просторі Discovery Sport із запровадженням Pivi, найсучаснішої інформаційно-розважальної системи від Land Rover. Хмарні оновлення програмного забезпечення доступні завдяки вбудованій в автомобіль системі передачі даних, що забезпечує клієнтам завжди найсучасніші версії мап, застосунків та функцій автомобіля без необхідності відвідувати дилерський центр. Система, робота якої забезпечується архітектурою електричного автомобіля EVA 2.0, доступна як стандартна Pivi або вдосконалена Pivi Pro у специфікації S та вищеΔΔ.

Потокове відтворення музики та медіафайлів стало простішим, ніж будь-коли, завдяки інтегрованому як «медіаджерело» до меню інформаційно-розважальної системи застосунку Spotify — та можливістю підключення через Bluetooth двох телефонів одночасно. Також наявна можливість бездротового заряджання електронних пристроїв із функцією підсилення сигналу.

Доступний також браслет безключового доступу Activity Key нового покоління, який дозволяє користувачам відкривати будь-які двері авто, замикати їх або навіть запускати двигун автомобіля, просто перебуваючи поряд, без потреби у традиційному ключі.

Клієнти можуть навіть перевірити якість повітря у салоні за допомогою сенсорного дисплея. Інтелектуальна система фільтрації повітря у салоні†† вловлює шкідливі дрібні часточки, що часто містяться у повітрі великих міст та зон із активним дорожнім рухом. Система, запроваджена додатково до існуючої функції іонізації повітря в салоні, відфільтровує дрібні часточки (діаметром до PM2.5 і навіть менше), алергени, пилок та навіть сильні запахи. Пасажири просто вибирають режим «Purify» (Очистити) для активації системи, яка фільтрує повітря та постійно відстежує його стан всередині салону відносно повітря ззовні. Сенсорний дисплей дозволяє додатково пересвідчитися, що повітря всередині чистіше, ніж ззовні.

Інші технології у моделі Discovery Sport включають повноцінний комплекс функцій вдосконаленої допомоги водієві, як-от функція попередження про перешкоди позаду під час руху заднім ходом із автоматичним гальмуванням. Функція запобігання наїзду ззаду використовує радари для постійного відстеження задньої частини автомобіля, завдяки чому Discovery Sport у першу чергу зменшує серйозність ушкодження пасажирів, тоді як опціональна 3D-камера кругового огляду дозволяє водієві бачити, що відбувається навколо автомобіля, на швидкостях до 30 км/год, що робить маневрування і навіть пересування по складному рельєфу простішим, ніж будь-коли. 

Ці системи доповнені технологіями огляду поверхні ClearSight Ground View та внутрішнього дзеркала заднього огляду ClearSight Interior Rear View Mirror; технологія розумних камер об’єднує зображення, отримані з простору під капотом, тоді як остання технологія надає почергові зображення з дзеркала заднього огляду та відеоекрана для покращеної видимості.
Discovery Sport вирізняється практичним дизайном у форматі 5+2□ зі складаними у пропорції 40:20:40 задніми сидіннями, які можуть приймати 24 можливі конфігурації, забезпечуючи гнучкість для комфорту сімейних пригод. 

Покупці можуть обирати з моделей Discovery Sport конфігурації S, SE, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE, Discovery Sport Urban та Discovery Sport Black.

Оберіть автомобіль з наявного складу та отримайте персональну консультацію

НАЯВНІ АВТОМОБІЛІ: LAND ROVER 

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Детальну інформацію про діючі спеціальні пропозиції та умови придбання автомобілів Ви можете отримати у консультантів JAGUAR LAND ROVER КИЇВ ЗАХІД за телефоном +380 44 591 00 01 або в автосалоні за адресою: м. Київ, Кільцева дорога, 1-А (Одеська площа).

* Наведені цифри є результатом офіційних тестів виробника відповідно до законодавства ЄС за Всесвітнім циклом узгоджених випробувань транспортних засобів у полегшених умовах. Лише для порівняння. Реальні цифри у різних країнах можуть відрізнятися. Показники об’єму викидів CO₂ та споживання пального можуть відрізнятися залежно від таких факторів, як стилі водіння, умови навколишнього середовища, навантаження, особливості встановлення коліс та використаних аксесуарів

** Доступний лише з опціями Pivi Pro та Online Pack; необхідна підписка Spotify Premium

† Залежить від наявності на ринку.

†† Сумісний лише з іонізаторами Nanoe™ і не підходить для ринку Китаю — див. наявні на внутрішньому ринку технології забезпечення якості повітря в салоні

Δ Надані показники є результатом випробувань офіційного виробника згідно з законодавством ЄС відповідно до Всесвітнього циклу узгоджених випробувань транспортних засобів у полегшених умовах з повністю зарядженим акумулятором. Лише для порівняння. Реальні цифри у різних країнах можуть відрізнятися. Об’єм викидів CO2, витрати пального, споживання енергії та запас ходу можуть варіюватися залежно від таких факторів, як стиль керування, умови навколишнього середовища, навантаження, особливості встановлення коліс, використаних аксесуарів, фактичного маршруту та стану акумулятора.Показники долання відстані виключно на електротязі наведені на основі характеристик серійного автомобіля на стандартизованому маршруті.

ΔΔ Система Pivi Pro доступна у стандартній комплектації на моделях версій S, SE and HSE.

□ Конфігурація сидінь 5+2 доступна на усіх м’яких гібридних версіях, залежно від застосування на ринку, і не застосовується до плагін-гібридних моделей.

◊Функції самостійного навчання автомобіля та навігаційні можливості будуть й надалі покращуватися за допомогою віддаленого оновлення програмного забезпечення.

Доступність опцій та технологій для українського ринку необхідно уточнювати у офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід.

Вас може зацікавити
ОРЕНДА LAND ROVER

Опубліковано: 12.01.2024

КРЕДИТНА ПРОГРАМА VIP AВТО

Опубліковано: 02.01.2024

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками