Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 11.02.2021

25 УНІКАЛЬНИХ ПОЗАШЛЯХОВИКІВ DEFENDER WORKS V8 TROPHY ДЛЯ ПРИГОДНИЦЬКИХ ЗМАГАНЬ В БРИТАНСЬКОМУ ЗАМКУ ІСТНОР У 2021 РОЦІ

L_Classic_Trophy_01_770.jpeg

25 УНІКАЛЬНИХ ПОЗАШЛЯХОВИКІВ DEFENDER WORKS V8 TROPHY ДЛЯ ПРИГОДНИЦЬКИХ ЗМАГАНЬ В БРИТАНСЬКОМУ ЗАМКУ ІСТНОР У 2021 РОЦІ 

  • Цього року Land Rover розробить 25 автомобілів Defender Works V8 Trophy для захоплюючого заходу — пригодницького змагання в замку Істнор у Великій Британії 
  • Придбання Works V8 Trophy як допуск до ексклюзивного змагання Land Rover Trophy у британському замку, де власники вперше випробують свої авто 
  • Кожне авто Works V8 Trophy оснащено 5-літровим бензиновим двигуном у 405 к. с., 8-ступінчастою автоматичною трансмісією ZF, вдосконаленими гальмами та комплектом додаткових аксесуарів
  • Серед додаткового обладнання авто: передня лебідка, експедиційний захисний каркас, багажник на даху, захисне покриття дна, спецшини для бездоріжжя та інше 

Підрозділ Land Rover Classic випустить лімітовану серію позашляховиків Defender Works V8 Trophy для ексклюзивних змагань в британському замку Істнор у 2021 році. Автомобілі Trophy розроблені на основі модернізованої специфікації Defender Works V8 2012–2016 років та додатково вдосконалені для складних умов бездоріжжя. 

Ексклюзивне оснащення

 
Спеціальне оснащення позашляховиків – це 5-літровий 8-циліндровий бензиновий двигун потужністю 405 к. с. із крутним моментом 515 Н·м, 8-ступінчаста автоматична трансмісія ZF та повноцінна посилена підвіска. Додано пакети керування та гальмування. 25 автомобілів Defender Works V8 Trophy у 90 та 110 кузові оформлені в ексклюзивному кольорі Eastnor Yellow та оснащені сталевими 16-дюймовими дисками. На колісні арки, капот та задні двері нанесено контрастне лакофарбове покриття Narvik Black. Додаткові акценти дизайну – головні світлодіодні фари, передня решітка радіатора Heritage, унікальна емблема Land Rover Trophy і персоналізована графіка про участь у змаганні в замку Істнор.

Defender Works V8 Trophy розроблені для найсуворіших викликів на витривалість. Додатковий позашляховий комплект пропонує передню лебідку, експедиційний захисний каркас із декількома точками кріплення, багажник на даху, захисне покриття дна, захисну дугу переднього бампера, піднятий повітрозабірник, світлодіодні поворотні фари та шини для руху бездоріжжям і зокрема болотами.

Інтер’єр лімітованої серії вирізняється оздобленням  шкірою  Windsor чорного кольору, спортивними сидіннями Recaro, контрастним жовтим швом та унікальним циферблатом Land Rover Trophy від Elliot Brown. Підрозділ Land Rover Classic встановив власну інформаційно-розважальну систему Classic Infotainment System, із інтегрованою системою навігації та можливістю під’єднання мобільних пристроїв. 

Спеціальний захід Land Rover Trophy


Вже цього року* власників Defender Works V8 Trophy запросять на ексклюзивну триденну пригоду – змагання у замку Істнор в Герефордширі, що став місцем натхнення і випробувань позашляховиків Land Rover. Саме тут власники вперше випробують свої нові автомобілі Defender Works V8 Trophy. 
Захід Land Rover Trophy відбудеться за підтримки Defender та партнерів бренду — Elliot Brown, Fat Face та Musto. Саме вони створили додаткові аксесуари спеціально для власників Defender Works V8 Trophy.

Директор Land Rover Classic Ден Пінк нагадав, що Defender давно відомий своєю здатністю «долати нездоланне». Його технічні можливості, готовність до сухопутних експедицій та змагань на бездоріжжі вдосконалені у новому Land Rover Trophy. Це автомобіль для нового покоління шукачів пригод. «Нові враження є ключовою ДНК у Land Rover Classic, і вся концепція заснована на відгуках користувачів. Із першого дня клієнти хочуть створювати власні історії пригод, отримувати «неперевершені враження» у Works V8 Trophy та підтримувати розмови за багаттям із ентузіастами-однодумцями. Ми з нетерпінням чекаємо на захоплюючий захід, що продовжить життя легенди Land Rover Trophy на довгі роки», — говорить Ден Пінк. 

Вперше випробовуючи власні Defender Works V8 Trophy на заході, власники відзначать свої імена та прапори країн наклейками на авто. Пізніше водії приймуть виклики на бездоріжжі, створені за мотивами найвідоміших світових змагань. 

Частиною пригоди для водіїв 25 автомобілів стане й індивідуальне навчання від експертів. Так власники додатково розвинуть навички екстремального керування ще до випробування бездоріжжям. Кожен учасник отримає приз, а найголовнішу нагороду оголосять пізніше у 2021 році.

Із нагоди випуску Defender Works V8 Trophy Land Rover оприлюднив фільм, де головними героями є знайомі світу обличчя. Наприклад, гонщиця і каскадерка, амбасадор Land Rover — Джессіка Хоукінс. А також Боб Івс, учасник Camel Trophy і переможець 1989 року.


*Підлягає дії обмежень для запобігання поширенню COVID-19

Defender Works V8 Trophy доступний у Великій Британії, країнах Європи, Близького Сходу та Північної Африки, Африки та Океанії на основі індивідуального імпорту, згідно з правилами щодо ввезення модернізованих автомобілів. Доступність для ринку України уточнюйте у офіційного дилера Jaguar Land Rover Київ Захід.

Історія V8 Defender

  • 8-циліндрові силові агрегати у Land Rover Defender та його серійних попередників почали встановлюватися з Series III Stage 1 V8 1979 р. Карбюраторний 3,5-літровий 8-циліндровий Rover V8 генерував 90 к. с. потужності.
  • Land Rover One Ten від 1983 р. та Ninety від 1984 р. використовували той самий 3,5-літровий двигун Rover V8, що й Series III Stage 1 V8, але у варіанті з потужністю 113 к. с., вдосконаленому до 135 к. с. з 1987 р.
  • Лише модифікації Defender 90 та 110 для країн Північної Америки (NAS) з 1992 р. оснащувалися інжекторною 3,9-літровою версією 8-циліндрового двигуна Rover V8 потужністю 182 б. к. с. разом із 4-ступінчастою автоматичною трансмісією.
  • У 1998 р. інжекторний 4-літровий 8-циліндровий двигун потужністю 190 к. с. з другого покоління Range Rover встановлювався на обмежену серію Defender 90 з нагоди 50-ї річниці, з 4-ступінчастою автоматичною трансмісією.
  • 5-літровий безнаддувний Defender Works V8 2018 р. став першим офіційним 8-циліндровим автомобілем Land Rover Defender, представленим з 1998 р.

Land Rover Classic
Підрозділ Land Rover Classic є офіційним постачальником автентичних автомобілів, експертних послуг, оригінальних запасних частин, а також незабутніх вражень для прихильників класичних моделей Land Rover у всьому світі. Команда інженерів у підрозділі Jaguar Land Rover Classic Works, Ковентрі, спеціалізується на відновленні визначних автомобілів Land Rover Series I та Range Rover Reborn, а також на виробництві Defender Works V8.

Вас може зацікавити
ОРЕНДА LAND ROVER

Опубліковано: 12.01.2024

КРЕДИТНА ПРОГРАМА VIP AВТО

Опубліковано: 02.01.2024

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками