Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 27.10.2022

ОНОВЛЕННЯ МОДЕЛЬНОГО РЯДУ F-TYPE

770_1.jpg

ОСТАННЄ ОНОВЛЕННЯ МОДЕЛЬНОГО РЯДУ F-TYPE ЯК ВШАНУВАННЯ 75-РІЧНОЇ СПАДЩИНИ СПОРТКАРІВ JAGUAR

•    F-TYPE 75: Jaguar відзначає останній модельний рік F-TYPE та 75-річчя спорткарів, презентуючи спеціальні версії F-TYPE 75 та F-TYPE R 75 у кузовах купе та кабріолет, із 5-літровим двигуном із наддувом V8 потужністю 450 к.с. і 575 к. с. відповідно 

•    Витончена ексклюзивність: унікальні елементи інтер’єру та екстер’єру, преміальні специфікації і виняткова фарба Giola Green metallic як гідне вшанування продуктивності двигуна внутрішнього згоряння, адже з 2025 року Jaguar стане повністю електричним автомобільним брендом сучасної розкоші

•    Потужна продуктивність: найкращі у сегменті 4-х та 8-циліндрові двигуни з могутнім звуком, потужністю від 300 к.с. до 575 к.с.

•    Виняткова маневреність: F-TYPE миттєво та інтуїтивно реагує на дії водія, забезпечуючи по-справжньому захоплюючий досвід керування

•    Доступний в Україні: очікується, що F-TYPE з’явиться на ринку на початку 2023 року 

Цього року спорткар F-TYPE як одна з найбільш культових моделей Jaguar відзначає 75 років своєї популярності. Він поєднує потужну продуктивність авто та комфорт власника, а у кузовах купе та кабріолет вирізняється особливою розкішшю. Це виразний дизайн екстер’єру та інтер’єру зі спеціальними акцентами. 

Відтепер майбутнім власникам ще легше визначитися із вибором ідеального F-TYPE: спеціально для останнього модельного року весь модельний ряд F-TYPE представлений декількома лімітованими версіями. Більш цілеспрямований дизайн підкреслюють стандартні для всіх моделей 20-дюймові колісні диски, а також унікальні зміни деталей. Додатково, центри коліс та емблема решітки радіатора змінили колір з червоного на чорний, а акцентними кольорами символів R і R-Dynamic стали чорний і сірий, замість попередніх червоного й  зеленого. 

Спеціальними версіями F-TYPE 75 та F-TYPE R 75 Jaguar відзначає останній модельний рік F-TYPE та 75-річчя своїх спорткарів. Вони вирізняються унікальними елементами інтер’єру та екстер’єру, преміальними специфікаціями та 5-літровим двигуном Jaguar V8** з наддувом, який є невіддільним від F-TYPE. Це гідне вшанування продуктивності двигуна внутрішнього згоряння: вже з 2025 року Jaguar стане повністю електричним автомобільним брендом.

Метью Бівен, головний дизайнер екстер’єрів компанії Jaguar Land Rover, відзначив: «Вже 75 років Jaguar відомий як виробник потужних спорткарів: продуктивних, маневрених, із максимальною увагою до власників. Спеціальні версії F-TYPE не лише втілюють ці принципи, а й мають унікальні деталі дизайну інтер’єру та екстер’єру. Таким чином ми вшановуємо цей модельний ряд перед тим, як Jaguar стане повністю електричним брендом».

Ексклюзивний дизайн

Відтепер F-TYPE, натхненний 75-річною спадщиною Jaguar, є ще більш розкішним та зухвалим. Двомісний автомобіль миттєво впізнаваний: потужний силовий агрегат розташований у передній частині авто, а кузов виконаний із легкого міцного алюмінію. Це підкреслює витончені форми cпорткару та уособлює багату спадщину: 1948 року був презентований XK120 – найшвидший серійний автомобіль у світі.

F-TYPE оснащений надтонкими світлодіодними фарами із сучасною піксельною технологією Pixel у стандартній комплектації**. Дизайн переднього освітлення вирізняють і денні ходові вогні (Calligraphy) з брендовою графічною імітацією «J». А збільшені індикатори поворотів створюють враження додаткової ширини автомобіля. Потужність особливо підкреслює капот із поверхнею, що імітує «рідкий метал» та елегантно згортається назад. У дизайні простежується вплив культових моделей C-type та D-type.

Виразною візуальною особливістю F-TYPE 75 та F-TYPE R 75 є прихований логотип на передніх крилах, що підкреслює впізнаваний силует спорткару.

Власники, у межах спрощеної пропозиції, отримають F-TYPE із 20-дюймовими колісними дисками у стандартній комплектації. Спеціальні версії F-TYPE 75 та F-TYPE R 75 вирізняються глянцевим покриттям: з 5-ма спицями у глянцевому чорному кольорі, або з 10-ма спицями у чорному глянці з діамантовим оздобленням.

Задні виступи автомобіля підкреслюють притаманну F-TYPE драматичну цілеспрямовану форму. Вони плавно переходять до тонких задніх світлодіодних фар із брендовим знаком «Chicane». Залежно від типу двигуна, форма та кількість вихлопних труб у задньому дифузорі може відрізнятись, підкреслюючи потужність F-TYPE. Автомобілі із 4-циліндровим двигуном оснащені однією центральною накладкою вихлопної труби. А 8-циліндрові F-TYPE 75 у 450 к.с. і F-TYPE R 75 у 575 к.с. мають чотири вихлопні труби, розміщені по краям кузова. Додатково, F-TYPE R 75 вирізняється тонким гравіюванням літери R. 

Інтер’єр F-TYPE – це чиста елегантність, виразність і зосередженість на потребах водія. В оновленому інтер’єрі використані ексклюзивні преміальні матеріали та автентичні деталі оздоблення, що підкреслює розкіш і спортивний характер авто. 

Салон F-TYPE із конфігурацією сидінь 1+1 оснащений 12,3-дюймовим інтерактивним дисплеєм водія зі змінною конфігурацією та темами на вибір. За замовчуванням дисплей відображає великий центральний тахометр, як і личить справжньому спортивному авто.

Ця функція, у поєднанні із підсвічуванням при перемиканні передач, делікатно підкреслює характер і потенціал F-TYPE. А це – цифрове покращення механічного театру пульсуючого червоного «серцебиття» кнопки запуску та висувних центральних вентиляційних отворів.

Розкішний інтер’єр F-TYPE 75 та F-TYPE R 75 додатково збагачений унікальним силуетним малюнком на декоративній накладці консолі Engine Spin та накладками на порогах із нержавіючої сталі. Пакет Black Pack також додатково удосконалений для модерної розкоші 21 століття.

Легкі витончені сидіння доступні у варіантах дизайну Sport або Performance. Останній стандартний для версій F-TYPE 75 та R 75: це ідеальне поєднання ергономічної оптимізованої форми та виняткового комфорту, збагаченого функцією підігріву та охолодження. У спеціальних версіях стандартно використовують найбільш витончені матеріали, на кшталт шкіри Windsor. Це є додатковим відтінком  розкоші авто, як і зроблений вручну унікальний візерунок прошивки автомобіля. Він також виконаний і на облицюванні дверей авто з опцією оздоблення шкірою Extended Leather Upgrade. Водночас підголівники сидінь мають тиснення ягуара у стрибку чи літери R, що нагадує про автентичність справжнього Jaguar. Інтер’єр збагачує і замшеве оздоблення стелі Ebony Suedecloth, що є стандартом для версій F-TYPE 75 та R 75.

Виняткова маневреність

Jaguar F-TYPE – це новий стандарт захоплюючих, привабливих, зосереджених на власнику спорткарів. Передня і задня підвіски на подвійних важелях, ретельно налаштований електричний підсилювач керма (EPAS) і розподіл крутного моменту за допомогою гальмівної системи забезпечують надзвичайну маневреність і підключеність. А це – миттєва та інтуїтивно зрозуміла реакція автомобіля на кожну дію власника.

Шасі F-TYPE 75** і F-TYPE R 75 додатково укомплектовані задніми кулаками, виготовленими з легкого жорсткого алюмінієвого лиття під тиском. Разом із більшими колісними підшипниками вони забезпечують абсолютну точність контролю місця контакту шини, посилюючи відчуття керма. Для F-TYPE R 75 ця ключова характеристика ще більше оптимізована: удосконалені верхні кульові шарніри збільшують жорсткість розвалу і сходження. Обидві версії також мають задній електронний активний диференціал (EAD) для оптимізації тяги.

Система перемикання крутного моменту у системі повного приводу із технологією інтелектуальної динаміки трансмісії (Intelligent Driveline Dynamics) доступна для F-TYPE 75** і є стандартною для R 75.  А це – покращене зчеплення та динаміка на будь-якій поверхні та за будь-яких умов. Характерні для F-TYPE відчуття заднього приводу та баланс під час керування авто залишаються незмінними для цього спорткару. 

Моделі F-TYPE із 4-циліндровим двигуном потужністю 300 к.с. мають ретельно налаштовані однотрубні амортизатори, що забезпечує унікальне відчуття керованості. Водночас F-TYPE 75** і F-TYPE R 75 оснащено адаптивною підвіскою Adaptive Dynamics. Підвіска Adaptive Dynamics використовує амортизатори з електронним керуванням, аби забезпечити комфортне й точне керування за будь-якої швидкості. А із системою Configurable Dynamics власник може самостійно налаштувати функції авто: обирати точки перемикання передач, налаштовувати зусилля рульового керування та жорсткість підвіски.

Весь модельний ряд F-TYPE оснащений характерними 20-дюймовими колесами. Власники також можуть обрати між одним стандартним або трьома додатковими дизайнами на вибір, зокрема кованими колесами для F-TYPE R 75. Як і личить флагману лінійки F-TYPE, R 75 має широкі, спеціально розроблені шини Pirelli P Zero – 265/35/ZR20 та 305/30/ZR20 спереду і ззаду відповідно. А це –  винятковий рівень зчеплення.

F-TYPE R 75 додатково оснащений гальмівною системою Jaguar Carbon Ceramic Matrix (CCM): передні та задні диски діаметром 398 мм та 380 мм із шести- та чотирипоршневими моноблочними супортами з характерним жовтим покриттям. Виняткова ефективність гальмування та стійкість до вицвітання гарантовані.

Потужні силові агрегати

F- TYPE доступний із найкращими у сегменті 4-х та 8-циліндровими двигунами потужністю від 300 к.с. до 575 к.с. Вони доповнені восьмиступінчастою коробкою передач Quickshift із повним ручним керуванням за допомогою селектора передач SportShift або пелюсткових перемикачів на кермі. Усі двигуни виготовлені у Центрі виробництва двигунів Jaguar Land Rover у місті Вулвергемптон, Велика Британія.

2-літровий 4-циліндровий двигун Ingenium з турбонаддувом у 300 к.с. встановлюється на автомобілях із заднім приводом і створює максимальний крутний момент вже при 1 500 об/хв. Це забезпечує не лише виняткову реакцію на педаль акселератора у всьому діапазоні обертів, а й продуктивність, очікувану від F-TYPE: автомобіль прискорюється від 0-100 км/год лише за 5,9 секунди та розвиває максимальну швидкість 250 км/год.

5-літровий 8-циліндровий двигун із наддувом у 450 к.с. розроблений спеціально для високої продуктивності – максимальний крутний момент 580 Нм досягається при 2 500 об/хв. Цей двигун, доступний для F-TYPE 75**, має систему повного приводу та інтелектуальну трансмісію Intelligent Driveline Dynamics. Для прихильників класичного водіння спорткарів Jaguar є можливість обрати даний двигун із приводом лише на задні колеса. Обидва варіанти двигунів оснащені електронним активним заднім диференціалом для оптимізації зчеплення з дорогою та прискорюють авто від 0 до 100 км/год лише за 4,6 секунди, досягаючи максимальної швидкості 285 км/год.

Для справді виняткової продуктивності за будь-яких умов ідеально підійде F-TYPE R 75: виключно повний привід, 8-циліндровий двигун із наддувом у 575 к.с. і чудовий крутний момент 700 Нм. Прискорення – 0-100 км/год лише за 3,7 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 300 км/год.

Кожен силовий агрегат стандартно оснащений активною вихлопною системою. Характерний тріск і потріскування, що є синонімом F-TYPE, зберігаються. Звуки ретельно налаштовані відповідно до особливостей кожної моделі. Високоефективні сажові фільтри** допомагають мінімізувати викиди.

Майбутні власники 8-циліндрового двигуна отримають перевагу від функції тихого старту, що забезпечує більш витончений звук запуску. Пропускні клапани з електричним приводом у задньому глушнику залишатимуться закритими, доки автоматично не відкриються під навантаженням, випускаючи фірмове ревіння двигуна для посиленої насолоди від водіння. За бажанням тихий старт можна скасувати, вибравши динамічний режим або натиснувши відповідну кнопку перед запуском двигуна.

Очікується, що F-TYPE з’явиться в Україні на початку 2023 року, після вшанування 75-річчя спорткарів Jaguar. Це ключовий момент в історії бренду, що з гордістю рухається до повністю електричного майбутнього.

Модельний ряд Jaguar F-TYPE 2024 року виготовлятиметься на заводі в селищі Касл Бромвічі у Великій Британії та включатиме:

•    F-TYPE R-Dynamic: 4-циліндровий двигун потужністю 300 к.с., задній привід;

•    F-TYPE 75: 8-циліндровий потужністю 450 к.с., задній та повний привід**;

•    F-TYPE R 75:  8-циліндровий потужністю 575 к.с., повний привід.

 

ОБЕРІТЬ СВІЙ АВТОМОБІЛЬ З НАЯВНОГО СКЛАДУ В JAGUAR LAND ROVER КИЇВ ЗАХІД НА ОДЕСЬКІЙ ПЛОЩІ

НАЯВНІ АВТОМОБІЛІ

ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЮ

Офіційний дилер JAGUAR LAND ROVER КИЇВ ЗАХІД   
Кільцева дорога, 1-А, Київ 
тел.: +380 44 591 00 00

_____________________

*Усі показники викидів, споживання пального та запасу ходу виключно на електротязі надані для комбінованого випробувального циклу WLTP (Всесвітній цикл узгоджених випробувань легкових транспортних засобів). Лише для порівняння. Показники в реальних умовах експлуатації можуть відрізнятися. Показники викидів CO₂ та споживання пального можуть відрізнятися залежно від таких факторів як стилі водіння, умови навколишнього середовища, навантаження, параметрів встановлених коліс та аксесуарів.
** Залежить від ринку. 

Про Jaguar 
Jaguar випускає прекрасні, розкішні автомобілі з 1935 року, керуючись своєю пристрастю, аби зробити життя своїх клієнтів ще більш екстраординарним. Сьогоднішній всесвітньо визнаний модельний ряд Jaguar складається із седанів XE та XF, а також спорткару F-TYPE, представницького кросовера F-PACE, компактного представницького кросовера E-PACE та повністю електричного представницького кросовера I-PACE. Починаючи з 2025 року Jaguar стане повністю електричним, сучасним люксовим брендом із надзвичайно привабливим новим модельним рядом із емоційно захоплюючим дизайном та новаторськими технологіями нового покоління. Подорож до електрифікації вже триває завдяки лінійці автомобілів із технологією м’якого гібрида та плагін-гібрида, а також доступних сьогодні повністю електричних моделей.

Вас може зацікавити
ОРЕНДА JAGUAR

Опубліковано: 12.01.2024

КРЕДИТНА ПРОГРАМА VIP AВТО

Опубліковано: 02.01.2024

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками