Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 15.08.2020

ПРЕМ'ЄРА АБСОЛЮТНО НОВОГО INFINITI QX55

QX55.jpg

Штаб-квартира INFINITI Motor Company (Йокогама, Японія) повідомляє, що 11 листопада 2020 року о 17.55 за тихоокеанським стандартним часом відбудеться глобальна прем'єра абсолютно нової моделі INFINITI QX55, трансляція якої буде відбуватися на офіційних каналах компанії в соціальних мережах. Презентація та старт продажів нового QX55 стануть ключовим моментом у розвитку бренду, що знаменує його драматичне повернення в сегмент розкішних кросоверів-купе, який був створений INFINITI Motor Company двадцять років тому.

Не зважаючи на те, що основні технічні характеристики моделі компанія тримає в секреті, пресі представлене офіційне фото кормової частини нового автомобіля. Провокаційний дизайн QX55 з лінією даху та візуальними елементами, натхненними легендарним INFINITI FX, поєднує в собі надійність й універсальність преміального середньорозмірного кросовера зі стрімким профілем спортивного купе. Компанія стверджує, що крім провокаційного зовнішнього вигляду, ключовою рисою QX55 стане гранична насиченість інноваційними технологіями, покликаними привернути покупців преміальних автомобілів та розширити межі можливого в нестримному прагненні рухатися вперед. Новий QX55 2022 надійде в салони офіційних дилерів в Північній Америці навесні 2021 року, потім продажі стартують в інших країнах світу.

Дебют INFINITI QX55 стане першим в низці яскравих та значущих подій, які заплановані компанією INFINITI Motor Company упродовж декількох найближчих років.

Додаткову інформацію про трансляцію події в прямому ефірі можна отримати на офіційному сайті www.INFINITInews.com.

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками