Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 30.11.2021

Співробітники дилерських центрів VIDI вакциновані від COVID-19

VIDI -1 (1).jpg

Співробітники фронт офісу дилерських центрів VIDI, люди які безпосередньо працюють з клієнтами - вакциновані. Компанія вдячна усім колегам за свідоме та відповідальне ставлення до свого здоров’я та здоров’я оточуючих.

Слід зазначити, що кампанії по вакцинації у VIDI розпочалися ще влітку 2021 року. Як тільки з’явилась можливість, компанія швидко організувала процес вакцинації безпосередньо на своїй території. І одночасно провадила інформаційну політику, щодо важливості і доступу до вакцинації, яку компанія забезпечує.

Керівництво VIDI власним прикладом розпочало перший етап вакцинації, розуміючи важливість та відповідальність процесу. Додатково, співробітники отримали змогу пройти курс вакцинації як для себе, так і членів своєї родини та близьких, безпосередньо на підприємстві. Медичні мобільні бригади з вакцинації працювали на території з дотриманням заходів безпеки.

Відповідальне ставлення компанії до клієнтів, партнерів та співробітників є фундаментальною основою діяльності VIDI. Група компаній VIDI займає лідерські позиції на автомобільному ринку України в мережах світових брендів, які представлені в Україні.

«Від початку пандемії у 2020 році дилерські центри VIDI доклали усіх зусиль, щоб оперативно, безпечно та безперебійно надавати сервісні послуги транспорту - вкрай важливої артерії життя людей у сучасному світі.

Сервісні центри VIDI здійснюють обслуговування автомобілів швидкої допомоги, поштових операторів, сервісних і комунальних служб міста, що забезпечують життєдіяльність країни. І, безумовно, у нас обслуговується корпоративний транспорт бізнес компаній та особисті авто українців. Адже життя – це рух!» - відзначає генеральний директор компанії Максим Яворський.

Всі можливі заходи безпеки було вжито вчасно. За найпершої можливості взяти участь у добровільній колективній вакцинації людей в Україні, компанія VIDI відгукнулась на таку можливість, адже створення колективного імунітету – це запобігання поширення вірусу.

Тож сьогодні всі 17 дилерських центрів VIDI відкриті для безпечного відвідування та готові до надання найякісніших послуг на автомобільному ринку України.

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками