Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 12.04.2021

Новий флагман CITROËN C5 X, який несе всі цінності Бренду: інновації, комфорт і безпеку.

770.jpg

Автомобіль CITROЁN C5 X пропонує максимум спокою, комфорту, затишку на борту - все завдяки програмі Citroën Advanced Comfort®. Пасажирський салон схожий на вітальню, інноваційна активна підвіска Citroën Advanced Comfort дарує комфорт, а зручні сидіння Advanced Comfort гарантують відсутність втоми навіть в далекій дорозі.

Новинка CITROЁN C5 X пропонує сучасні технології, що спрощують життя на борту. Проекційний дисплей Head Up Display, різноманітні системи допомоги в їзді, напівавтономне водіння, мультимедійна система з 12-дюймовим сенсорним HD-дисплеєм і функцією управління голосом.

Бренд CITROЁN представляє свій новий флагман - зустрічайте модель CITROЁN C5 X!

Це автомобіль, який вдихне нове життя в D-сегмент європейських великих автомобілів, пропонуючи оригінальний інноваційний стиль кузова, в якому поєднуються переваги седана і універсала. Такий тип кузова не тільки є відмітною рисою новинки, але також нагадує нам про великих, престижних, культових історичних автомобілях Бренда Citroеn. Модель CITROЁN C5 X буде доступна як традиційний автомобіль з бензиновими двигунами внутрішнього згоряння (ДВЗ), так і у вигляді гібрида типу Plug-In Hybrid. Остання версія ідеально поєднує в собі високий статус і передові інновації, в результаті максимально повно відповідаючи запитам найвимогливіших клієнтів: висока потужність і можливість руху на електротязі. Плюс підвищена посадка кузова, що характерно для SUV-моделей - для почуття свободи на поганих дорогах, для кращого огляду, для більшої безпеки.


Новинка CITROЁN C5 X відкриває нові грані комфорту, представляючи світу активну підвіску Citroën Advanced Comfort, яка ще більше дарує відчуття польоту на «килимі-літаку»: це передова інновація, яка тісно переплелася з історичною спадщиною Бренду CITROЁN. Комфортний автомобіль ніби запрошує в далеку подорож. Причому в цю подорож може відправитися не тільки водій, але і численні пасажири - завдяки відмінній внутрішньому простору, особливо на другому ряду, а також дуже зручним і м'яким сидінням Advanced Comfort. Багажник порадує не тільки об'ємом в 545 літрів, а й ретельною обробкою деталей: будуть раді навіть фанати універсалів. Нарешті, підзарядна гібридна версія ë-Comfort пропонує ідеально поєднання електроприводу - для щоденних поїздок, і традиційного двигуна внутрішнього згоряння - для спокою під час тривалих поїздок.

Відчуття захищеності і затишку в салоні автомобіля додатково посилюється за рахунок передових технологій, які підвищують безпеку руху і спрощують керування автомобілем. Наприклад, проекційний дисплей Head Up Display і системи допомоги водієві при русі на трасі полегшують психологічне навантаження і сприяють підтримці уваги. А нова інформаційно-розважальна система з 12-дюймовим сенсорним HD-дисплеєм пропонує дуже просте, інтуїтивно-зрозуміле управління: настроюються віджети-іконки (як на планшеті), прості голосові команди (як звичайний діалог).

«Створюючи CITROЁN C5 X, ми створювали великий амбітний автомобіль для комфортних подорожей. Ми створювали справжній інструмент для завоювання нових клієнтів, які жадають досліджувати світ. Наша новинка CITROЁN С5 Х - це смілива і оригінальна пропозиція, яка дійсно втілює в собі весь досвід Бренду CITROЁN: інновації, турботу, затишок, комфорт. Все це ми тут підносимо як певну форму життя», – заявив Вінсент Кобе (Vincent Cobée) генеральний директор Бренду CITROЁN.

АВАНГАРДНИЙ СТИЛЬ КУЗОВА, ЯКИЙ ЗМІНЮЄ ТРАДИЦІЇ D-СЕГМЕНТУ

Новинка CITROЁN C5 X викликає подив і захват з першого погляду: яскравий і оригінальний автомобіль для традиційного звичного D-сегмента! Пропонуючи нову унікальну концепцію створення великого легкового автомобіля, модель CITROЁN C5 X позиціонується в ролі флагмана Бренду CITROЁN і нагадує нам про розкішний концепт-каре CXperience, представлений на Паризькому автосалоні 2016 року. Нагадує не тільки стилем, дизайном, рішеннями - але навіть своєю назвою: не просто CITROЁN С5 - а саме CITROЁN C5 X.

Підвищене положення кузова - для кращого контролю дороги

Піднесена позиція кузова і збільшений дорожній просвіт (в порівнянні з традиційними седанами і універсалами) досягаються завдяки великим колесам діаметром 720 мм з 19-дюймовими шинами для більшості версій. В результаті автомобіль пропонує більш високу посадку водія, що додатково забезпечує поліпшення безпеки і оглядовості. Таким чином, водій і пасажири отримують відразу кілька переваг, характерних для SUV-моделей.

Колісна база 2 785 мм гарантує видатний простір для пасажирів задніх сидінь. Та й в цілому Новий CITROЁN C5 X пропонує значні габаритні розміри: довжина 4 805 мм, ширина 1 865 мм, висота 1 485 мм - це відразу позиціонує автомобіль в центрі європейського D-сегмента. Так само, як і вражаючий обсяг багажного відсіку в 545 літрів: місця вистачить і для пасажирів, і для їх багажу.

Сучасний високотехнологічний світловий підпис: побачити і бути побаченим

Автомобіль CITROЁN C5 X відрізняється новим V-подібним «світловим підписом» Бренду - як спереду, так і ззаду: вперше таке рішення було представлено на Новому CITROЁN C4.

Високотехнологічний «світловий підпис» використовує сучасні світлодіодні фари і ліхтарі - до слова, для всіх версій автомобіля. Характерний світловий слід добре видно вдень і вночі, що дозволяє додатково підкреслити форми кузова CITROЁN C5 X і миттєво ідентифікувати новинку, як представника Бренду CITROЁN.

Унікальна концепція: сучасний інноваційний стиль кузова

Дизайнерський стиль CITROЁN C5 X відразу кидається в очі і миттєво запам'ятовується - напористий, міцний і самобутній автомобіль. Ставлячи нові тренди в звичному D-сегменті, новинка приносить кузов типу «фастбек»: він поєднує в собі особливості седана і універсала, попутно додаючи деякі елементи від SUV-кросоверів - в результаті виходить привабливий  силует, який запамм'ятовується. Так це абсолютно нова форма кузова! В якій, крім іншого, особлива увага приділялася і аеродинаміці.

Довгий капот, плавні обтічні лінії, висока поясна лінія, примітний виступ над задніми колесами - все це додає зовнішності автомобіля більше виразності і динамічності. Крім того, дані деталі нагадують про різні знакові моделі вищого класу в історії Бренду CITROЁN..

ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОДОРОЖІ В МАКСИМАЛЬНОМУ КОМФОРТІ

Просторий салон CITROЁN C5 X дарує справжнє тепло, спокій, затишок - він немов запрошує в далеку приємну подорож. Щедрий простір, відчуття привітності, унікальна увага до деталей, безпрецедентна практичність. Елегантність і комфорт в поєднанні з інноваційними технологіями. Ось що таке салон Нового CITROЁN C5 X.

Лаунж-зона, яка дарує затишок і спокій

Відповідно до філософії індивідуалізації, новинка CITROЁN C5 X пропонує оригінальні варіанти оздоблення інтер'єру, які максимально відображають переваги і життєві цінності власника автомобіля. У той же час, всі варіанти оздоблення інтер'єрів створені з акцентом на теплих матеріалах, а також вишуканості їх поєднання з різним декором.

Сидіння Advanced Comfort є важливим елементом підвищеної комфорту нового CITROЁN C5 X: вони подарують вам відчуття улюбленого крісла або дивана в улюбленій вітальні улюбленого будинку. Дані сидіння запам'ятовуються м'якою та затишною посадкою, а також приємним дизайном - все завдяки спеціальній м'якій оббивці верхнього шару. У той же час, структурована високощільна основна піна-наповнювач гарантують зручну посадку з правильним розподілом навантажень і надійну фіксацію тіла при динамічному драйві. Результат - ви будете почувати себе розслабленим і відпочив навіть після самих довгих подорожей за кермом.

Простір - це було одним із головних завдань для творців інтер'єру CITROЁN C5 X. Тут важливу роль грають зручні передні сидіння-крісла, а також «чиста» і не захаращена приладова панель: все це забезпечує відчуття простору, дарує відчуття «повітря» в житловому просторі . Задня частина салону також немов запрошує відпочити і розслабитися: відмінний запас простору для ніг, чудова ширина дивана, багато «повітря» над головою.

Активна підвіска - як запорука максимального комфорту на будь-яких дорогах

Зустрічайте справжній ексклюзив від Бренду, створений для досягнення ефекту магічного «килима-літака» легендарних автомобілів CITROЁN: активна підвіска Citroёn Advanced Comfort - для максимального комфорту новинки CITROЁN C5 X! Забудьте про всі вибоїнах, бордюрах, «лежачих поліцейських» та інші нерівностІ дороги. Просто їдьте собі у своє задоволення.

Автомобіль CITROЁN C5 X у виконанні гібрида (Plug-In Hybrid) пропонує підвіску Citroën Advanced Comfort з трьома режимами роботи. Дане рішення помітно розширює діапазон використання фірмової системи Progressive Hydraulic Cushions®: підвіску можна зробити максимально м'якою - при русі по розбитим дорогам, або більш зібраною - при проходженні різких поворотів.

Нарешті, щоб зробити кожну поїздку максимально розслаблюючій, особлива увага приділялася акустичному комфорту. Наприклад, встановлені передні і задні ламіновані скла, які забезпечують виняткову ізоляцію від зовнішніх шумів.

Комфорт гібрида Plug-In Hybrid: електромобіль - для поїздок на кожен день, ДВС-автомобіль - при необхідності дальніх поїздок

У гамі моделі CITROЁN C5 X представлена унікальна версія ë-Comfort - це Plug-In Hybrid, який стане ідеальним вибором для будь-яких умов використання: будь-то повсякденні короткі поїздки, несподівані ситуацій і необхідність екстреної поїздки, тривалі подорожі в яких потрібно повна свобода переміщення.

Пропонуючи сумарну потужність 225 л.с., цей гібрид дарує справжнє задоволення від динамічного драйву. Разом з тим, можливість безшумного початку руху і поїздок з нульовим рівнем викидом CO2 на відстань до 50 км (в режимі ZEV) - це також задоволення від еко-комфорту. Тим більше, що в електричному режимі доступна максимальна швидкість до 135 км/год, чого цілком достатньо для руху по автостраді.

Таким чином, можна тиждень їздити без використання двигуна внутрішнього згоряння, здійснюючи звичайні щоденні поїздки на електротязі і заряджаючи акумулятор будинку або на роботі. У той же час: під час вихідних або святкових днів можна зробити тривалий вояж і не турбується про зарядку - в цьому ключову роль зіграє двигун внутрішнього згоряння, разюче ефективний і вражаюче економічний.

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ - НА СЛУЖБІ БЕЗПЕКИ І ЗРУЧНОСТІ

Новинка CITROЁN C5 X використовує найбільш інноваційні рішення і передові технології,  щоб зробити кожну вашу подорож більш розслабленою, безпечною, захоплюючою.

Head-Up Display: вся необхідна інформація - в полі зору водія

Автомобіль CITROЁN C5 X пропонує інновацію, настільки ж вражаючу, як і корисну: проекційний дисплей Head Up Display з розширеною функціональністю. Широкоформатний, великий, кольоровий проекційний дисплей створює поле зору для даних прямо на лобовому склі автомобіля - таким чином, роблячи перший крок до доповненої реальності.

Це технологія, вперше представлена на концепт-карі CITROЁN 19_19 Concept, забезпечує більш спокійне і розслаблене керування автомобілем. Адже тепер водієві більше не потрібно відводити погляд від дороги, щоб отримати важливу інформацію - все виводиться у вигляді проекції на лінії його погляду: швидкість руху, підказки навігації, дані про телефонний дзвінок, тд.

Мультимедіа My Citroën Drive Plus: новий інтерфейс для спілкування з автомобілем

Разом з моделлю CITROЁN C5 X, Бренд також представляє абсолютно нову інформаційно-розважальну мультимедійну систему My Citroën Drive Plus з акцентом на можливості підключення і роботу в «онлайн» -режимі. Основою системи виступає 12-дюймовий сенсорний HD-дисплей, водієві та пасажирам пропонується 4 роз'єми USB Type C і бездротова зарядка для смартфона. Крім того, дана система може оновлюватися в режимі реального часу (через хмарний сервіс). Передбачена і функція Mirror Screen для інтеграції смартфона, але тепер - є бездротове підключення.

При цьому інтерфейс системи розроблений так, як ніби людина працює зі звичним планшетом або смартфоном: широкі можливості кастомізації, віджети на головному екрані, різні настройки для відображення інформації. Нарешті, дана система пропонує функцію розпізнавання голосом. А інтегрований персональної голосовий помічник-асистент відмінно розуміє звичну розмовну мову, з ним можна вести діалог, він відповідає на питання і виконує команди. У підсумку - інноваційна система управління нагадує те, що ми вперше побачили на концепт-карі CITROЁN 19_19 Concept: ось так фантастичне майбутнє стає реальністю вже сьогодні!

Численні системи допомоги водієві - для більш комфортної, безпечної, розслабляючої подорожі за кермом

Новий CITROЁN C5 X також є одним з технологічних лідерів в області систем допомоги водієві: різні системи і функції, радар і камери, численні датчики - все це служить максимальній безпеці та комфорту в кожній поїздці.

Автомобіль CITROЁN C5 X пропонує систему напівавтономного водіння другого рівня (це максимум, який відповідає чинному законодавству). Дана система допомагає водієві при тривалих поїздках по швидкісних шосе, коли може знизитися увагу і концентрація. Система напівавтономного водіння включає в себе адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Go і функцію утримання автомобіля в смузі руху - водієві більше не потрібно керувати швидкістю або траєкторією руху, автомобіль сам подбає про це.

У числі іншого інноваційного обладнання можна відзначити наступне: контроль «сліпих зон» дзеркал з розширеним діапазоном роботи, систему попередження про перехресний рух ззаду, круговий огляд Top 360 Vision для спрощення маневрування, систему безключового доступу і запуску двигуна, пр.

Автомобіль CITROЁN C5 X, доступний відразу в варіантах з бензиновими моторами або Plug-in гібрид, на європейських ринках надійде в продаж вже в другій половині 2021 року. 


 

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками