Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 21.09.2020

«Нова Пошта» отримала партію спеціальних автомобілів CITROËN Berlingo VU – надійні автомобілі для надійного партнера

Citroen Berlingo VU_1 - 770.jpg

У вересні дилер «ВІДІ Елеганс» передав 51 автомобіль для компанії «Нова пошта». Причому в даному випадку мова йде про індивідуальну комплектації, побудованій відповідно до побажань замовника.          

Комерційні автомобілі CITROЁN мають відмінні рекомендації в Україні: висока надійність, відмінна витривалість, невисокий витрата палива, мінімальні витрати на експлуатацію. А тому не дивно, що їх постійно вибирають різні підприємства, фірми, організації. І як приклад - велике замовлення автомобілів CITROЁN Berlingo VU від компанії «Нова пошта». Офіційний дилер Бренда «ВІДІ Елеганс» у 2020 році передали дві партії автомобілів: по 51 шт. в кожній, сумарно 102 одиниці. І це тільки початок - на цьому співпраця не закінчується, заплановані подальші поставки.

Важливо відзначити, що автомобілі побудовані з урахуванням всіх побажань замовника, що служить ще одним прикладом індивідуального підходу CITROЁN до запитів клієнтів. Так, автомобілі CITROЁN Berlingo VU для компанії «Нова пошта» створені на основі моделі зі стандартним кузовом L1, але мають посилену підвіску з вантажопідйомністю до 1000 кг - ідеальне поєднання маневреності для тісного міста і вантажних можливостей для перевезення важких речей. У комплектації слід зазначити наявність кондиціонера, датчиків парковки, мультимедійної системи з 8-дюймовим дисплеєм і підтримкою інтеграції смартфона (технології Android Auto та Apple CarPlay). Таким чином, водій отримує максимум комфорту і зручності в напруженій роботі: кондиціонер врятує від виснажливої літньої спеки, датчики паркування допоможуть в тісних дворах, а сучасна мультимедійна система допоможе знайти адресу і відстежити затори на дорозі за допомогою онлайн карт смартфона.


Автомобілі CITROЁN Berlingo VU для компанії «Нова пошта» оснащені дизельним двигуном 1,6 HDi 92 і 5-ст. МКПП - перевірене часом поєднання, яке гарантує гарну надійність і невелике споживання палива: нормативний показник - лише 4,8 л на 100 км в змішаному циклі. Важливо відзначити, що дані автомобілі забезпечують мінімальні витрати на експлуатацію не тільки завдяки скромній витраті палива, але також і іншим факторам: наприклад, завдяки збільшенню інтервалів терміну регламентних ТО до 15 000 км (або раз на рік). Ще приклад - лояльні умови гарантії. Так, загальна гарантія на автомобіль обмежується двома роками, при цьому пробіг не обмежений: компанія може займатися вантажоперевезеннями, а не спостереженням за показаннями одометра. Нарешті, Бренд CITROЁN може запропонувати фірмові програми фінансування покупки: кредит або лізинг на особливих умовах.

У підсумку вибір автомобілів CITROЁN Berlingo VU компанією «Нова пошта» обумовлений комплексом переваг: індивідуальний підхід, вигода в експлуатації, престижність Бренда, відмінні рекомендації в питаннях надійності та витривалості. Зробіть свій вибір в сторону надійності і економічності прямо зараз на сайті CITROЁN.

 

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками