Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 25.03.2021

Компанія VIDI та Укрпошта уклали договір на постачання 1860 авто Citroёn Berlingo L2 «Worker»

Флажки.jpg

Ця закупка стала можливою завдяки залученню кредиту ЄБРР на 33 млн євро. До кінця 2021 року нові авто курсуватимуть країною у рамках проєкту «Пересувні відділення» у складі 2500 мобільних поштових відділень.  
«Сьогодні забезпечення 100% українців сучасними та комфортними поштовими послугами перестало бути мрією.

До кінця цього року 2500 нових автівок Укрпошти забезпечуватимуть надання якісного сервісу в будь-якому куточку країни і за будь-яких обставин: демографічних змін, коронавірусних чи погодних криз.

Дуже скоро ці інвестиції стократ виправдаються новими можливостями для обслуговування найвіддаленіших сіл, ринковими зарплатами для працівників і, мабуть, вперше в історії Укрпошти – фінансовою ефективністю сільських відділень. Тому я дякую всім партнерам за підтримку важливої для країни трансформації пошти і в перспективі – якісно нового рівня життя для усіх українців поза межами великих міст», - зазначив Ігор Смілянський, генеральний директор Укрпошти.


18 лютого на міжнародному майданчику ЄБРР оприлюднили результати тендеру на найбільшу цьогорічну закупівлю Укрпошти автомобілів. Уперше в історії компанії Укрпошта проводила закупівлю за стандартами ЄБРР. 
Переможцем стала компанія VIDI, яка запропонувала найкращу ціну та умови обслуговування. Нові Citroёn Berlingo L2 «Worker» виробляються на заводах групи Stellantis. ТОВ «Пежо Сітроен Україна» імпортуватиме їх в Україну з Італії. Перші авто будуть передані Укрпошті вже наприкінці літа. 

«Сьогодні ми стали на крок ближчі до того дня, коли кожен українець будь-якого віку у селі чи місті може отримати якісні послуги у сучасному форматі. Чи то замовлення ліків, чи товарів, чи сплата комунальних, чи отримання пенсії та соцвиплат – все в одному місці і одразу. Під час пандемії та локдауну особливо важливо забезпечити безперебійний доступ громадян до таких послуг і новий сучасний формат пошти може це забезпечити. Дякую команді Укрпошти, що крок за кроком втілює суспільноважливі реформи у життя. Вірю, що наприкінці 2021 року всі українці оцінять важливі та необхідні зміни», - прокоментував Владислав Криклій, міністр інфраструктури України. 


У рамках тендеру Укрпошта закупила базовий автомобіль за ціною на 21,3% нижчою за ринкову: роздрібна ціна Citroёn Berlingo L2 «worker» на березень 2021 становить 572,7 тис. грн. Вартість повноцінного дообладнаного пересувного відділення склала 679,4 тис. грн. У ціну включені вартість матеріалів та робіт для трансформації автомобілів, додаткового обладнання, брендування, гарантія на 5 років, ремонт і технічне обслуговування кожного автомобіля протягом 150 тис. км за принципом «full-service», розвезення автомобілів автовозами Постачальника по всій території України, їх постановка на облік в органах МВС України та інші накладні витрати, пов'язані з виконанням зобов'язань за контрактом.

«Подія, задля якої ми сьогодні зібралися – це не просто контракт на постачання мобільних поштових відділень. Це історична подія. Адже більшого за обсягом контракту на автомобільному ринку України ще ніхто не пропонував і не отримував. Наш бізнес буквально на три роки молодший незалежної України, але за цей час наша репутація як відкритої та прозорої компанії, яка заробляє чесно та виконує всі взяті на себе зобов’язання, тільки міцніє. Тому, цілком природно, що сьогодні VIDI має репутацію надійного партнера у всіх з 15-ти автомобільних брендів, з якими ми співпрацюємо. Наша співпраця з ними – це вікно безмежних можливостей для наших клієнтів. Завдяки цьому ми можемо вийти на ринок з оптимальним рішенням для автопарку будь-якої компанії – під будь-які цілі та призначення.

Ми дуже пишаємося співробітництвом з Укрпоштою – найпотужнішим національним оператором поштового зв’язку. Нам імпонують реформи, які команда Ігоря Смілянського проводить в цій компанії і які в результаті змінюють якість життя українців. Впевнений, що цей тендер, який ми виграли разом з нашим партнером ТОВ «Пежо Сітроен Україна», буде тільки проміжним етапом нашої багаторічної співпраці», – поділився Віталій Джуринський, голова Наглядової ради VIDI.

«Наш головний пріоритет в роботі – це турбота про клієнта, починаючи від покупки автомобіля та закінчуючи подальшим його використанням і обслуговуванням. Наш продукт максимально відповідає всім вимогам клієнтів завдяки широким можливостям трансформації, економічним і потужним двигунам і, звичайно ж, простим і доступним супутнім послугам, – прокоментував Руслан Акімов, директор ТОВ «Пежо Сітроен Україна». – Дякую команді Укрпошти, що довірила нам подбати про свій автопарк та зробила вибір на користь комфорту і надійності CITROЁN».


Нагадаємо, що у 2020 році Укрпошта запустила 500 машин пересувних відділень у 6 областях України: Київській, Одеській, Херсонській, Закарпатській, Черкаській та Чернівецькій. У Чернігівській області 130 автівок курсує з літа 2018 року. У 2021 році Укрпошта завершить проєкт пересувних відділень і в населених пунктах до 2000 жителів в усіх областях України функціонуватимуть мобільні поштові відділення. 

Проєкт «Пересувні відділення» – це проєкт Укрпошти, мета якого покращити якість надання поштових, логістичних і фінансових послуг у селах з населенням до 1,2 тис. осіб. Пересувне відділення – це повноцінне поштове відділення, яке приїжджає до домівки користувача з усіма послугами, що надає пошта, продуктами, а у період пандемії коронавірусу – ще й ліками. Проєкт вже реалізовано у 7 областях України: Київській, Одеській, Херсонській, Закарпатській, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській.

Жителі маленьких сіл та хуторів мають доступ до повного спектра послуг Укрпошти у точці присутності (приміщенні, де надає послуги начальник відділення або листоноша села) або пересувному відділенні, яке приїжджає безпосередньо до їхніх дворів та домівок. Працівникам Укрпошта пропонує роботу на повну ставку, пересування маршрутом у сучасному автомобілі та можливість отримання премій у рамках програм заохочень праці.

Укрпошта – це національний оператор поштового зв’язку України, який надає понад 50 видів логістичних, фінансових, поштових та інших послуг. Представляє Україну у Всесвітньому поштовому союзі. Укрпошта має найбільшу мережу: близько 12 000 об’єктів поштового зв’язку (поштамти, поштові відділення, пересувні відділення та точки присутності по всій Україні), які забезпечують покриття у 100% населених пунктів. Укрпошта з штатом в майже 65 тис. працівників є другим найбільшим роботодавцем в Україні. 

ЄБРР є найбільшим інституційним інвестором в Україні. Банк уже взяв на себе зобов’язання щодо надання майже €14,5 млрд у рамках 490 проєктів по всій країні. Інвестиції поєднуються з підтримкою політики, яка сприяє боротьбі з корупцією, належному управлінню державними підприємствами, структурним реформам та формуванню більш прозорого ділового середовища. 

Група компаній VIDI є лідером українського роздрібного автомобільного бізнесу. VIDI заснована в 1994 році Віталієм Джуринським та є сімейним бізнесом. На ринку група VIDI позиціонує себе як експерт в автомобілеволодінні, надаючи своїм клієнтам повний спектр послуг, пов'язаних з ним. 

Основні напрямки діяльності: автомобільний, логістичний, мотобізнес. Автомобільний напрям VIDI офіційно представляє інтереси 15 брендів: Toyota, Lexus, Nissan, Infiniti, Honda, Mazda, Ford, Citroёn, Peugeot, Subaru, Suzuki, Jaguar, Land Rover / Range Rover, Volvo, Yamaha. Стратегічним партнером логістичного бізнес-напрямку VIDI є один з лідерів європейського ринку логістичних послуг компанія BLG LOGISTICS. VIDI і BLG LOGISTICS ведуть свій спільний бізнес в Україні через спільне підприємство - ТОВ «БЛГ ВІДІ Логістікс».

Компанія ТОВ «Пежо Сітроен Україна» – це офіційне представництво Групи Stellantis в Україні. Компанія має в своєму арсеналі Бренди PEUGEOT,CITROЁN, DS Automobiles та OPEL. У своїй діяльності компанія керується чіткою метою – забезпечувати свободу пересування завдяки унікальним, доступним і надійним рішенням. Крім багатої спадщини та широкої глобальної присутності, найсильнішими сторонами компанії є відданість ідеям сталого розвитку, а також багатий досвід і знання висококваліфікованих співробітників, що працюють по всьому світу.

Компанія впевнено вступає в еру енергетичного переходу, спираючись на свою технологічну стратегію і електрифікацію модельного ряду. Задоволення від активного водіння, елегантний дизайн і безкомпромісна якість підкреслюють прагнення компанії задовольняти потреби клієнтів і дарувати їм емоції, що асоціюються з автомобілями Брендів Групи Stellantis в Україні. 


 

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками