Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 24.07.2020

Група компаній VIDI постачає автомобілі Citroen Jumper для кур’єрської та міської доставки Укрпошти

02.JPEG

У період дії карантину до основних сучасних цінностей – швидкості та часу додалась безпека! Кур’єрські служби доставки – вирішують та відповідають на ці основні запити людству зараз. 

Оновлюючи, свій автопарк Укрпошта змінює якість послуг, що надає широкі можливості клієнтам здійснювати швидку та доставку у кожен будинок.

Група компаній VIDI, до складу якої входить офіційний дилерський центр Сітроен ВІДІ Елеганс,  є одним із найбільших авторитейлерів України разом з фінансовим партнером ОТП Лізинг уклала та підписала угоду на партію  автомобілів Citroen Jumper  у кількості 83 штук  вартістю 2 млн євро. 


Автомобілі Citroen Jumper будуть використовуватися для кур’єрської доставки та внутрішньоміських маршрутів.
«Незважаючи на кризу, ми продовжуємо виконання інвестпрограми 2020 року, зокрема, оновлення автопарку компанії. Це дозволить нам розширити географію адресної доставки, а на внутрішніх маршрутах прискорити надходження відправлень на сортування. Сподіваюся, клієнти якнайшвидше відчують ефект інвестицій в покращенні якості послуг, а ми в бізнесі», – наголосив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

«Ми працюємо з Укрпоштою з 2017 року і дуже пишаємося цим співробітництвом. Нам імпонують ті реформи, які команда Ігоря Смілянського провела в цій відомій державній компанії, з ними зараз дуже цікаво працювати, більше не відчувається, що контактуємо з державним забюрократизованим монстром. Впевнений, що цей тендер, який ми виграли разом з нашими партнерами з Fiat та Citroen, буде тільки проміжним етапом нашої багаторічної роботи», - генеральний директор ОТП Лізинг Андрій Павлушин. 

«Наш досвід і багаторічне партнерство з лідером ринку лізингу в Україні – компанією ОТП Лізинг, дозволили знайти найефективніше рішення для оновлення автопарку найпотужнішого національного оператора поштового зв’язку. Адже, ефективна логістика є складовою успішного бізнесу. Сьогодні, з передачею автомобілів Citroen Jumper наше співробітництво тільки починається: ми усвідомлюємо потреби партнера й ставимо за мету надати якісний сервіс, який дозволить Укрпошті максимально оптимізувати свої витрати на автопарк», – зазначив Голова Наглядової ради VIDI Віталій Джуринський.


Закупка із вибору моделі авто та постачальника була проведена через систему електронних торгів Prozorro, щоб отримати найкращу на ринку цінову пропозицію. 
Ця урочиста і знакова подія свідчить, що все частіше автомобільним партером бізнес обирає VIDI!

 

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками