Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 08.11.2021

Stellantis Україна номінує одразу 8 новинок на титул Авто Лідер 2022

Citroen-770-545.jpg

  • Усі автомобілі розділені на 11 категорій, у яких визначаються найкращі, плюс передбачено один загальний залік для визначення абсолютного Авто Лідера.
  • Підтримати улюблений автомобіль CITROЁN може кожен охочий за допомогою свого голосу на сайті національної автомобільної премії Авто Лідер.

Скільки людей стільки й думок. Це правило однаково стосується всіх сторін життя, включаючи і вибір автомобілів. Водночас різні автомобільні конкурси, нагороди, премії дозволяють визначити найкращі автомобілі. Наприклад – національна автомобільна премія Авто Лідер, у якій від Stellantis беруть участь відразу вісім автомобілів різних брендів: PEUGEOT, CITROEN, OPEL, DS Automobiles. І кожен із них по-своєму цікавий, унікальний, неповторний.
PEUGEOT: передові технології, простір для сім'ї, комфорт для міста

Бренд PEUGEOT завжди робив ставку на емоційний дизайн, ретельне налаштування підвіски, задоволення від водіння, сучасне оснащення, а також загальносімейні цінності. Все це знайшло відображення в автомобілях, які беруть участь у премії Авто Лідер.

Так, кросовер PEUGEOT 3008 Hybrid4 може бути прикладом використання самих передових технологій: підзаряджуваний гібрид, бензиновий двигун і два електромотори, можливість руху на електротязі без краплі пального, висока сумарна потужність 300 к.с. та відмінна динаміка, реалізація повного приводу 4х4.

Оновлений кросовер PEUGEOT 5008 робить ставку на сімейні цінності: просторий 7-місний салон, великий багажний відсік, економічні дизельні мотори, безліч обладнання для безпеки та комфорту. Зрештою, нове покоління компактного хетчбека PEUGEOT 208 стане ідеальним вибором для активних городян: в'язкий, зручний, економічний автомобіль з яскравим дизайном та легким керуванням..

CITROЁN: доступна ціна, яскравий дизайн

Для CITROЁN визначальною якістю є комфорт. Причому в максимально широкому значенні цього слова – починаючи від енергоємної підвіски, продовжуючи зручним та продуманим салоном, закінчуючи комфортом від простоти експлуатації..

Приміром, новий CITROЁN C4 поєднав у собі риси не тільки якості традиційного хетчбека, але також кросовера - збільшений кліренс в 180 мм дозволяє з легкістю долати дорожні негаразди, а захисні накладки по периметру кузова убережуть автомобіль від дрібних пошкоджень на міській парковці або бездоріжжі. Плюс додайте до цього оригінальний дизайн кузова, простір для задніх пасажирів та сучасні системи допомоги водієві.

На роль ідеального автомобіля для молодої сім'ї також претендує і оновлений кросовер CITROЁN C3 Aircross: кардинально нова передня частина підкреслює його характер «підкорювача стихій», розширені варіанти індивідуалізації салону дозволяють створити максимально оригінальний варіант під себе, а високий кузов гарантує чудове відчуття простору всередині.

OPEL: кросовери для різних покупців

Бренд OPEL робить акцент на традиційних цінностях: прагматичність німецького бренду, відмінна практичність, сучасні системи безпеки. Але тепер у цей перелік можна сміливо додати також яскравий та емоційний дизайн.
Кросовер OPEL Mokka нового покоління став носієм і нового стилю: передня частина OPEL Vizor з єдиною суцільною глянцовою вставкою, концепція салону OPEL Pure Panel з кількома великими кольоровими РК-дисплеями.

Крім того, новинка відрізняється драйверським характером, наявністю потужних моторів у парі з передовою 8-ступеневою АКПП, інноваційними адаптивними фарами Matrix LED, адаптивним круїз-контролем, системою утримання в смузі руху, тд. Також від Бренду представлений оновлений кросовер OPEL Crossland, який стане ідеальним вибором для прагматиків: достатня потужність, оснащення, простір салону за максимально привабливою ціною. Новинка зберегла у собі всі переваги попередньої моделі, але додала до них ще більше технологій та комфорту.

DS Automobiles: коли розкіш зустрічається з інноваціями

Президентський Бренд DS Automobiles заслужено відноситься до еліти автомобільного світу та справжнього «преміум»-класу: ексклюзивні оздоблювальні матеріали, унікальний дизайн – ідеальне втілення стилю «Французька розкіш» в автомобілях. Але справжній «преміум» також має бути носієм найпередовіших технологій..
І найкращим прикладом є гібридний кросовер DS 7 Crossback E-Tense, типу Plug-in: розгін 0-100 км/год за 5,9 секунди, можливість поїздок до 58 км тільки на електроприводі завдяки електромоторам і тяговому акумулятору, висока потужність і реалізація повного приводу.

Крім того, DS 7 Crossback може похвалитися й іншими унікальними технічними рішеннями – наприклад, адаптивна підвіска DS Active Scan Suspension, система нічного бачення DS Night Vision, преміальна HiFi-аудіосистема FOCAL ELECTRA.

Який із цих претендентів є вашим Авто Лідером? Бажаєте його підтримати та визначати найкращі автомобілі в Україні? Тоді заходьте на сайт національно автомобільної премії Авто Лідер та беріть участь у голосуванні: визначення кращого автомобіля у своєму класі (11 номінацій) та визначення кращого автомобіля в абсолюті.

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками