Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубліковано: 09.06.2020

CITROЁN C3 AIRCROSS RIP CURL: БІЛЬШЕ СТИЛЮ, БІЛЬШЕ КОМФОРТУ

C3 AirCross 770-545.jpg

Новинка демонструє взаємозв'язок між двома брендами, яких об'єднує пристрасть до високотехнологічних продуктів і креативних рішень. Пропонуючи унікальний дизайн, передові технології, просторий і легко трансформований салон, кросовер CITROЁN C3 Aircross вже став одним з ключових гравців ринку і завоював серця близько 290 тис. клієнтів у Європі. Тепер модель також буде запропонована в оригінальному виконанні CITROЁN C3 Aircross Rip Curl: помітні зовнішні відмінності, оригінальна обробка салону, максимум сучасного оснащення. Продажі новинки CITROЁN C3 Aircross Rip Curl в Європі стартують вже цього літа, а в Україні - з осені 2020 року.

CITROЁN C3 Aircross: унікальний кросовер для кожного

Всього за два роки присутності на ринку, кросовер CITROЁN C3 Aircross помітно змінив свій сегмент. Автомобіль CITROЁN C3 Aircross вже підкорив серця близько 290 тис. покупців по всій Європі: широкі можливості персоналізації, еталонний простір салону, вражаючі варіанти трансформації інтер'єру, численні системи допомоги водієві і технології для зв'язку - все це помітно полегшує щоденне життя водія і пасажирів. За допомогою напрацювань програми «Citroën Advanced Comfort®», кросовер CITROЁN C3 Aircross ідеально вливається в стиль життя сучасних городян, пропонуючи їм затишний салон і нові відчуття від водіння.

Завдяки своєму універсальному характеру, кросовер CITROЁN C3 Aircross залучає самих різних покупців, які вважають його ідеальним партнером для свого багатогранного життя, наповненого яскравими фарбами. І це відповідає реальності! Так, в Європі близько 60% клієнтів вибрали автомобіль в максимальній комплектації Shine - бажаючи отримати максимум передового оснащення.

Близько 25% покупців замовили двобарвне забарвлення кузова, близько 20% клієнтів обрали різноманітні пакети обробки «Color Pack» - бажаючи отримати максимум оригінальної зовнішності. Нарешті, близько 30% покупців надали перевагу спеціальній внутрішній обробці - бажаючи зробити автомобіль більш «персоналізованим» і затишним для себе. Бренд CITROЁN слідує стратегії «Inspired By You» і намагається максимально повно відповідати на запити своїх клієнтів. А тому готовий запропонувати нову, ексклюзивну, оригінальну версію популярного кросовера – CITROЁN C3 Aircross Rip Curl!

CITROЁN C3 Aircross Rip Curl: стильна пригода

Партнерство між CITROЁN і Rip Curl є природним для двох Брендів - адже обидва створюють дизайнерські й високотехнологічні продукти, призначені для відпочинку і комфорту. Керуючись загальними цінностями креативних інновацій і пристрасті до пригод, два Бренда сьогодні вирішили створити оригінальну і неповторну версію CITROЁN C3 Aircross.

Цей кросовер спочатку пропонує ряд важливих переваг. По-перше, просторий салон з відмінними можливостями трансформації і висока посадка водія для кращого огляду дороги. По-друге, модель CITROЁN C3 Aircross має великі колеса, збільшений дорожній просвіт, захисні накладки по периметру кузова - кросовер реально готовий до легкого бездоріжжя, він ідеально втілює стиль шукачів пригод і досвідчених мандрівників. У свою чергу, співпраця з Брендом Rip Curl - чиє ім'я асоціюється з серфінгом, починаючи з 1969 року - допоможе додатково підкреслити виразний дизайн і самобутній образ кросовера. У результаті вдалося створити автомобіль, який максимально відображає розслаблений стиль життя свого власника і його пристрасть до пригод.
 
Всі ключові відмінності: зовні, всередині, в оснащенні

Спеціальна версія CITROЁN C3 Aircross Rip Curl, розроблена на основі комплектації Shine, максимально приваблива для потенційних клієнтів: оригінальні відмінності в зовнішності, ексклюзивне оздоблення інтер'єру, широкий перелік додаткового оснащення для зручності і комфорту людей.
 
Екстер’єр

Спеціальна версія взяла все найкраще від моделі CITROЁN C3 Aircross в комплектації Shine: стійки кузова з обробкою «чорний глянець», захисні сріблясті пластини в бамперах спереду і ззаду. Але також з'явилися свої відмінні риси - наприклад, спеціальні легкосплавні 16-дюймові колісні диски MATRIX і двоколірне забарвлення кузова з чорним дахом «Perla Nera black». Таким чином, версія CITROЁN C3 Aircross Rip Curl «грає» на контрасті кольору кузова: чорна верхня частина - дах і її стійки, тоновані стікла, чорні акценти в нижній частині - великі темні колісні диски; але також, раптом - яскравий і насичений колір основної частини кузова. А особливої оригінальності автомобілю додає пакет ексклюзивної обробки «Rip Curl Anodised Ocher Color Pack»: прикметні кольорові вставки в окантовках фар, на корпусах дзеркал заднього виду, особливі ковпачки колісних дисків.

Насичений і енергійний відтінок «золотої охри» нагадує про піщані пляжі і яскраве сонце - незмінних супутників морського відпочинку і світу серфінгу. Це сприйняття посилюють декоративні наклейки у вигляді хвиль з логотипом Rip Curl на передніх крилах. В результаті автомобіль буквально оживляє спогади про свіжість і силу бурхливого океану. Щоб дати можливість клієнту повністю проявити свою індивідуальність, автомобілі спеціальної серії крім сірого забарвлення Platinum Grey, також будуть запропоновані в трьох опціональних кольорах на вибір покупця: Cumulus Grey, Perla Nera Black, Natural White.
 
Інтер'єр

Салон кросовера CITROЁN C3 Aircross також наповнений особливою атмосферою Rip Curl, яка досягається за допомогою використання високоміцної сірої тканини Terpa і оригінального декору. Наприклад, сидіння прикрашені кольоровими рядками і смужками - вони «оживляють» дизайн і надають відчуття затишку всередині автомобіля: контрастний білий рядок, вставка кольору «золота охра» у верхній частині спинки, яка повторює кольорову тему зовнішнього декору. Оригінальні килимки з логотипами Rip Curl також мають яскраві піщано-жовті кольорові акценти.

Крім того, автомобіль спеціальної версії Rip Curl додатково оснащений центральним підлокітником, що забезпечує більш комфортну посадку. В результаті внутрішня атмосфера кросовера CITROЁN C3 Aircross Rip Curl ідеально поєднує відчуття свіжості і енергії, часте використання вставок кольору «золота охра» дарує відчуття затишку, а численне додаткове оснащення гарантує комфорт для водія і пасажирів.

 

Додаткове обладнання

Кросовер CITROЁN C3 Aircross Rip Curl створений на основі максимальної комплектації Shine, яка спочатку виділяється дуже хорошим оснащенням. А для того, щоб зробити життя людей ще більш комфортною і безтурботним, новинка може запропонувати численне додаткове обладнання (спочатку включено в комплектацію версії Rip Curl):

  • пакет «Auto Pack» – автоматичний клімат-контроль, датчик дощу та автоматичне включення склоочисників, автоматично затемнюється дзеркало заднього виду;
  • мультимедійна система «Citroën Connect Nav 3D» – сенсорний 7-дюймовий дисплей, навігація, голосове керування, різні «онлайн» послуги;
  • технологія «Mirror Screen», підтримка Android Auto и Apple Car Play – можливість підключення / інтеграції смартфона;
  • система Active Safety Brake – працює на швидкості від 5 км / год, може розпізнавати рухомі або стаціонарні об'єкти, видає попереджуючий сигнал про небезпеку або може загальмувати автомобіль, щоб не допустити зіткнення;
  • пакет «City Pack» – електропривід передніх і задніх склопідйомників, електропривід і підігрів дзеркал заднього виду, задні датчики паркування; словом, все обладнання, яке робить ваше життя простіше в умовах міста;
  • зсувний задній диван – дозволяє гнучко управляти простором салону, забезпечуючи більше комфорту для пасажирів або більш місткий багажний відсік.

Продажі новинки CITROЁN C3 Aircross Rip Curl в Європі стартують вже цього літа. В Україні автомобіль буде доступний з осені 2020 року.

 

Виникли запитання? Ми Вам зателефонуємо.

Спочатку оберіть Дилерський Центр
або телефонуйте за номером 0 800 308 999 (безкоштовно по Україні)
X
Про компанію Акції % Новини Політика якості Вакансії VIDI Кар'єра Контакти

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками