Збираємо 15 мільйонів гривень на 5 командних пунктів управління БпЛА .

Долучитися

Опубликовано: 19.10.2022

Пакет оптимізації потужності Polestar за вигідною ціною та 14 днів випробувального періоду!

Banner_Volvo_770x545_3.jpg

Що таке Polestar?

Polestar - це нове покоління оптимізації ходових характеристик всього силового агрегату, результатом якої є більш скоординований та збалансований досвід водіння.

Характеристики пакету оптимізації потужності Polestar:

1. Покращення роботи двигуна.

2. Продуктивність коробки передач - автомобіль відчуватиметься більш зібраним і збалансованим під час активних ситуацій водіння.

3. Реакція на скидання газу - обирається найкраща передача та найефективніші оберти, тим самим зменшується турбо-лаг, що забезпечує швидшу реакцію та більшу передбачуваність автомобіля.

4. Швидкість перемикання передач - замість короткої паузи в прискоренні, коли автомобіль перемикає передачу, він матиме доступ до більшої потужності, що зменшить цю паузу до невідчутних мілісекунд під час активного водіння.

5. Точність і фіксація перемикання передач забезпечить оптимальну передачу на поворотах, підтримуючи зчеплення шин з дорогою. Це одночасно стабілізує автомобіль і забезпечує готовність трансмісії до прискорення на виході з повороту.

5-ти циліндрові дизельні і бензинові двигуни попередніх поколінь:

РЕГУЛЯРНА ВАРТІСТЬ ВІД: 30 314 гривень з ПДВ

СПЕЦІАЛЬНА ВАРТІСТЬ ВІД: 21 220 гривень з ПДВ**

4-х циліндрові двигуни нового покоління, включаючи м’які гібриди та Plugin гібриди

РЕГУЛЯРНА ВАРТІСТЬ ВІД: 42 955 гривень з ПДВ

СПЕЦІАЛЬНА ВАРТІСТЬ ВІД: 30 069 гривень з ПДВ**

ЗАПИС НА СЕРВІС

Скористайтеся можливістю придбати пакет оптимізації потужності Polestar до 31 грудня 2022 року! Якщо впродовж 14 днів ви зрозумієте, що хочете повернути автомобіль до попередніх налаштувань, ви зможете зробити це в офіційному дилерському центрі Volvo.

Перевірити можливість оптимізації вашого Volvo.


ТОВ «ВіДі Нордвей». Код ЄДРПОУ 40252545. Вольво. Вольво.Полстар. *Пропозиція діє в офіційному дилерському центрі Volvo в Україні Volvo Car - Київ Аеропорт, за адресою вул. Київська 47, с. Чубинське, Бориспільський р-н., Київська обл.. та розповсюджується на пакет оптимізації Polestar, що являє собою програмне забезпечення для оптимізації технічних характеристик визначених автомобілів Volvo. Кількість пакетів оптимізації обмежена. Термін дії пропозиції: з 15 жовтня по 31 грудня 2022 року або до моменту продажу останнього пакету оптимізації на складі в Україні, на який розповсюджується дія пропозиції (в залежності від того, що наступить раніше). Під вигідною ціною мається на увазі зниження вартості програмного забезпечення Polestar у порівнянні із регулярною вартістю. Під безкоштовним випробувальним періодом мається на увазі можливість повернути назад грошову суму, яка була витрачена на придбання пакету оптимізації потужності автомобіля Polestar, та повернення налаштувань автомобіля до попередніх налаштувань. Пропозиція надана для ознайомлення, не є комерційною пропозицією (офертою), остаточна вартість програмного забезпечення визначається у видатковій накладній.

**Не включаючи робіт по встановленню та не включаючи маркетингового пакету із наліпкою на кришку багажника.

Возникли вопросы? Мы Вам перезвоним.

Сначала выберите Дилерский Центр
или звоните по номеру 0 800 308 999 (бесплатно по Украине)
X
О компании Акции % Новости Политика качества Вакансии VIDI Карьера Контакты

Підпишись на наш канал та слідкуй за
акціями, послугами та новинками